8 Aylık Bir Aydır Emzirmiyorum

51 görüntüleme
G

Gamze D.

31 Mart 2026 13:16
8 aylık yaklaşık 1 ay 1.5 aydır emzirmiyorum doymadığını düşünerek sürekli mamaya yöneldim nir de süt diyetinde olduğum için sütüm azalmıştı sütüm hala damla damla geliyor tekrar emzirmek istiyorum sağım yapıyorum artırmak için ama etrafımdaki kişiler artık o süt bebeği zehirler diyor bunun bi doğruluğu var mı artırdığımda emzirebilir miyim?
M

Meliha T.

31 Mart 2026 13:30
Hiçbir annenin sütü bebeğini zehirlemez bu süreyi daha iyi yönetmek için bir emzirme danışmanından yardım almanız daha iyi olur ama
G

Gamze D.

31 Mart 2026 13:32
Meliha Taşdemir
Hiçbir annenin sütü bebeğini zehirlemez bu süreyi daha iyi yönetmek için bir emzirme danışmanından yardım almanız daha iyi olur ama
bende bu görüşteyim ama eskiler böyle dermiş süt içimde beklediğinden ve uzun süre emzirmediğimden zehirlermiş hatta sütten kesmek istenildiğinde çok ağlıyor diyelim versem mi ki meme dediklerinde o meme artık verilmez zehirler derlermiş çok saçma ama insanın aklına şüphe düşüyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir