8 Aylık Beslenme Nasıl Olmalı

134 görüntüleme
E

Esma T.

22 Mart 2026 01:10
Mama ve ek gıda şeklinde gidiyoruz 3 öğün veriyorum bazende ara öğün meyve veriyorum her öğünden sonra yatmadan önce mama verip öyle uyutuyorum ama mama miktarını duruma göre ayarlıyorum sizden ricam mama yada anne sütünü nasıl veriyosunuz kaç ml ve ek gıda ya mamayı nasıl dahil ediyosunuz söyler misiniz
G

Gizem D.

22 Mart 2026 07:49
8 aylıkken uyanınca son mamasının üzerinden en az 2 saat geçince kahvaltı hazırlıyordum kahvaltıdan 1 saat sonra yine mama. Mama üzerinden 2-3 saat geçince öğlen çorba ek gıda vs. Açlık durumuna göre de ara verip yine mama. Döngü bu şekilde. Doktorumuz ek gıda teklif ettiğinde yemezse hemen mama hazırlama alternatif olduğunu düşünmesin aç kalsın gerekirse bekle birkaç saat demişti. 24 saat dilim içerisinde 4 kez 180 cc mama yeter demişti.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

22 Mart 2026 17:42
Bence bebeğinizin istediğine bırakın çünkü çok fark ediyor benim kızım az yiyor mesela o yüzden her uyku öncesi mama içiyor kimi bebek 7 ölçek mama içiyor benim kızım 4 ölçek içiyor yeme sıklığına bağlı siz ek gıda teklif edin istemediginde kafasını çevirir zaten mama da aynı şekilde ısrarcı olunca ters tepiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir