8 Aylık Bebek Yumurta Alerjisi
88 görüntüleme
E
Elanur
26 Şubat 2026 01:30
Bebeğim 8 aylık daha önce yumurta verdiğimde 2 kez üst üste kusması oldu yine dün yumurta içeren bir mama hazırladığım da uyurken kusmaya başladı ve bu kusmaları yemek yedikten 2 saat sonra başlıyor. Doktorumuzla görüştük alerji olabilir dedi doktora götüreceğim ama bu durumu yaşayan var mı alerjisi olup geçen var mı .Yoksa bir ömür bizimle mi kalıyor bu alerjiler çok tedirginim alerji testi yaptıracağım ama ondan önce bu durumu yaşayan var mı nasıl bir süreç merak ediyorum şuan yumurtayı kestik . Kusma sonrası halsizlik ve soğuk terleme oldu bakalım inşallah ileri derece bir durum değildir çok aklıma takılıyor😔
M
Merve
26 Şubat 2026 01:56
Ben de sarısını verdim kusmuştu. Sonra miktarını azalttım bir müddet az verdim. Çok şükür kusmadı. Belki çok geliyor olabilir. Ağır geliyor da olabilir

Fatma A. U.
26 Şubat 2026 05:29
Benim kızımın da süt alerjisi var aynı sorular beynimi kemiriyor ömrü boyunca peynir yoğurt yemiyecek mi yani çok üzülüyorum 🤦
E
Elanur
26 Şubat 2026 05:59
Ben de sarısını verdim kusmuştu. Sonra miktarını azalttım bir müddet az verdim. Çok şükür kusmadı. Belki çok geliyor olabilir. Ağır geliyor da olabilir
E
Elanur
26 Şubat 2026 05:59
Benim kızımın da süt alerjisi var aynı sorular beynimi kemiriyor ömrü boyunca peynir yoğurt yemiyecek mi yani çok üzülüyorum 臘
M
Meryem D.
26 Şubat 2026 09:17
Benim oğlumda doğduğundan beri yumurta alerjisi var alerji testi de yaptık tahmin ettiğim gibi çıktı her yediğinde ya da ben yediğimde vücudu şişiyordu ama doktorumuz zamanla geçebileceğini söyledi içiniz rahat olsun arada yedir ki geçip geçmediğini anlayalım dedi şuan o şekilde devam ediyorum
G
Gülcan Ş.
26 Şubat 2026 09:34
Benim iki tane kızım var biri 4 yaşında ona bebeklikte yumurta beyazını verdıgımde vücudu kızarırdı bir süre vermedim sonrasında yaşını doldurunca geçti bu olay şimdi 8 buçuk aylık bebegım de de aynı sorun var çok az bir yumurta beyazı verdım mercimek tanesi kadardı iki kere kustu yanaklarında dökülmeler oldu doktora götürmedim henüz 10 gün sonra kontrolümüz var o zaman soracağım ama ömür boyu kalıcı degıl bence

Fatma A. U.
26 Şubat 2026 14:13
İnşallah geçicidir