8 Aylık Bebek Uyku Sorunu

89 görüntüleme
R

Rukiye K. D.

9 Mart 2026 02:12
8 ay 10 günlük bebeğim var. Doğduğu günden beri uyku düzeni bir türlü oturmadı denemediğim uyutma yöntemi kalmadı.sallanarak,ana kucağı, çarşafla sallanma,kolda sallayarak,kanguruda gezdirerek. Herkes bu aylarda uykusu düzene girer dedi benimki uyanıyor yatağın içine oturuyor ağlama krizlerine giriyor. Şu süreçte ilk dişi geliyor onunda sıkıntısı var ama gündüz de uyumuyor bazen 2 uyku yapıyor. Su süreçte desteksiz uykuya geçebilmek bile imkansız. Doktor bir sıkıntısı var belli dedi idrar testi verdik,laktoz intoleransı olabilir dedi şimdi damla kullanıyoruz ama idrar testinde sıkıntı yok . Sorun nedir ne zaman çözülür bilmiyorum. Çok yorucu bir süreç olmaya başladı siz bu ayda neler yapıyorsunuz önerileriniz var mı ?
S

Sena S.

9 Mart 2026 03:09
Bende aynı durumdayım rukiye hanım en son ne zaman kesintisiz uyudum hatırlamıyorum desteksiz de bakıyorsanız zordur en iyi ben anlarım bu aylarda da ayrılık kaygısı başlar diyorlar benimkinin de diş etleri şiş bekliyoruz başla hiç bir sorunu yok uyku damlası bile verdi doktor uyumuyor çocuk hiç bir faydası olmadı kabullendim ben artık inşallah güzel tavsiyeler gelir de bende nasiplenirim 😌
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Mart 2026 05:04
8 ay 13 günlük bir anne de benim zt 2 uyku yapalı bebeğiniz artık daha fazla gündüz uykusu yaparsan geceye çok yansıyor kötü haber uyku sorunu çöze bilen bir anne görmedim henüz uyku problemi bizde de var yok diş yok kabız yok atak derken öye böyle avuduruyoruz kendimizi bence
Ceren

Ceren

9 Mart 2026 07:44
8 ay 23 günlük uyumuyor kızlar bütün uyku konularında varım nerdeyse her konunun altında çözüm arıyorum ama yok doğduğundan beri hala sürüyor bu durum
B

Beyza C.

9 Mart 2026 08:15
9 aylık olduk 5 diş çıktı ama inanılmaz sıkıntıli bi durumdayız gece uykusuna dalmakda zorlanıyor uyutup yanından kalktığım anda birden uyanıyor sabaha kadar sayamıyorum kaş defa uyandığını 20 ye yakındır meme verip bayıltıyorum geri 20 dk sonra tekrar kıpırdanıyor. yanında yataken kımıldamadan yatıyorum kendimi kasmaksan ne düzgün uyuyorum ne de zaten ben daha uykuya geçemeden kendisi tekrar başlıyor meme aramaya. ne zaman uyuyacak bu çocuk
G

Gülcan Ş.

9 Mart 2026 09:11
Bizde 9 aylık olduk kim bu aylarda düzelir dediyse yalan demıs gram düzelme yok aksine daha çok gerileme oluyor gece uyuduğumu hatırlamıyorum resmen oruçlu oruçlu ayakta uyuyorum
R

Rukiye K. D.

9 Mart 2026 09:34
Bir rahatsızlığımızda doktor alerji ilacı yazmıştı bu rahatlatır uyutur demişti hastalığı süresince bunu kullandık evet uyku yaptı ama anne hasta olunca uykunun da bir kıymeti kalmıyor maalesef. Neyse sonra sürekli gittiğimiz doktor uyumazsa arada verin ondan dedi birkaç çok yorulduğum da verdim zorda kaldım ama neticede ilaç hiç içime sinmedi sırf bu yüzden doktor değiştirdim bakalım doktorumuz la sonuçlardan sonra 2. Görüşmemiz olacak sizlerle de paylaşmak isterim eğer uygun gördüğü sağlıklı bir yöntem olursa. Desteksiz çocuk büyütmek zorunda kalmak çok zor hele de eşler ve aileleri daha da köstek ve yük oluyorken çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir