8 Aylık Bebek Ocean Microfer Demir Damlası Kaç Damla Olmalı

205 görüntüleme
M

Mervee

28 Şubat 2026 10:43
Merhabalar. Ben daha önce doktorun önerdiği sidefer demir damlasını kullanıyordum ama daha sonra kendim ocean microfer damlasına geçtim ama bunun içerisindeki demir oranı yüksek olduğu için kaç damla vermeliyim bilmiyorum bebeğim 8 buçuk aylık. 8 kilo boyu 70 cm. Ocean kullananlar yazabilir mi önceden kilosuna göre kullanıyordum şimdi demir oranı yüksek olduğu için kaç damla kullanmalıyım
N

Nurşah K.

28 Şubat 2026 10:47
Doktorum ocean microfiber damla verdiğinde 1 ml ver demişti 1 ml( 18-20 damla) yapıyor. Bebeğim o zaman 8,5 kiloydu. Yani bu da kilo başına 2 damla oluyor. Şu an bestiron kullanıyorum onu da aynı şekilde kullanıyorum
M

Mervee

28 Şubat 2026 10:55
İçinde damlalık var o damlalığa göre bir ml nasıl 18-20 damla yapıyor anlamadım ben damlatarak veriyorum 4 ml oluyor nerdeyse
B

Buket ..

28 Şubat 2026 11:40
Yanlış hatırlamıyorsam ocean 1mlde 7mg demir var koruyucu doz içinde kilo başına 1mg demir olması gerekiyo yani 1mlin biraz üstünde vermeniz lazım ben böyle biliyorum ve o şekilde veriyorum doktora sormanızda fayda var damla hesabı uygulanan basınctan dolayı doğru sonuç vermiyo
M

Mervee

2 Mart 2026 15:19
Tamam teşekkür ederim
M

Melisa

2 Nisan 2026 14:37

Nurşah Kozallık

Doktorum ocean microfiber damla verdiğinde 1 ml ver demişti 1 ml( 18-20 damla) yapıyor. Bebeğim o zaman 8,5 kiloydu. Yani bu da kilo başına 2 damla oluyor. Şu an bestiron kullanıyorum onu da aynı şekilde kullanıyorum

Rengi sari mi demir ilacinin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir