8 Aylık Bebek Nasıl Biberon Kullanmalı?

51 görüntüleme
F

Fatmanur

22 Eylül 2025 17:47
8 aylık bebeğim var işe döneceğim mecbur olarak hep emdihic Biberon kullanmadık nasıl Biberon almalıyım bilmiyorum fikri olan var mı
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

22 Eylül 2025 18:01
Bebeğim 4 aylık olana kadar biberon denemedik ama işe başladım birkaç deneme ile tutacağını düşündüm maalesef öyle olmadı size tavsiyem biran önce biberon tutturmaya başlyın. Akışı az olan biberondan içmiyor bizimki orta akışta olunca da memedeki kadar rahat yutamiyor hep ağız kenarından dökülüyor. Bizim hala tam anlamıyla tutmadı denemeye devam ediyorum. Philips Avent, lansinoh , Chicco en son da ucuz market biberonu 😂
F

Fatmanur

22 Eylül 2025 18:29
En çok hangisini daha iyi kullandı bebeginiz bu biberonlar arasında
S

Sümeyra S.

22 Eylül 2025 18:31
6. Aydan itibaren orta akışlı kullanılması öneriliyor lansinoh tavsiye ederim
F

Fatmanur

22 Eylül 2025 18:32
Şimdi benim başlamama 20 gün var o süreçte alışırmi acaba
A

Aras A.

22 Eylül 2025 18:39
Benim de bebeğim 7 aylık işe başladım ama biberona alışamadı. Kilo alması da az ama doktor çok da ısrar etmedi biberonda. Ek gıda ve arada kaşık mama ile takviyeleyin dedi işteyken. Ben yine de arada deniyorum. Bugün su ile denedim biraz alabildi gibi. Genelde ısırıyor ne yapacağını bilemiyor biberonla.
A

Aras A.

22 Eylül 2025 18:41
Damaklı biberon sipariş verdim işe yararsa size yazarım.
S

Sümeyye S.

22 Eylül 2025 21:10
Benim bebeğim de 8 aylık. Kasım ayında işe başlayacağım. Biz de hiç biberon kullanmadık. Ne yapacağımı bilmiyorum. Burada bir emzirme danışmanı biberonun meme reddine sebep olacağını yazmış. Ne kullanmak, nasıl kullanmak doğru olur bilmiyorum.
F

Fatmanur

23 Eylül 2025 04:39
Çorba gibi mi içermeliyiz acaba anne sütünü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir