8 Aylık Bebek ile Tatil

124 görüntüleme
Aslı

Aslı

25 Mayıs 2026 22:13
Merhabalar, bebeğim 8 aylık tatile gideceğiz 4günlük ek gıda için önerileriniz yanında bulundur dediğimiz şeyler var mıdır ?
Göktenur B.

Göktenur B.

25 Mayıs 2026 22:36
Neler veriyosunuz mesala günde kaç öğün ek gıda yiyor benimki ne yapsam da kavanoz mamalarından yemedi hiç şuan 10. Aya girmek üzereyiz biz artık bizim yemeklerden de tatiriyorum dışarda da ona uygun çorba köfte gibi şeyler verebiliyorum sizinki genel olarak neler yer seçicimi
S

S. B.

25 Mayıs 2026 22:43
Biz 9 aylıkken bir haftalık tatile gittik. Giderken küçük sos kaplarına tarhana, irmik, mercimek, zeytinyağı, tahin, pekmez, pirinç, şehriye koydum. (Sıvıları streçlemenizi öneririm) Bebek bisküvisi de aldım. Sebze/meyve/yumurtayı da gittiğimiz yerden temin ettik. Bebeğimiz olduğu için airbnb tercih etmiştik. O yüzden öğünlerini kendim hazırladım. Kalacağınız yer otel ortamıysa bilemiyorum ama kullanabileceğiniz bir mutfak varsa bunlar pratik oldu bizim için🌸
M

Melissa E.

Premium Üye
25 Mayıs 2026 22:52
Otelde genellikle bir gece öncesinden istediklerinizi söylediğinizde yapıyorlar tuzsuz vs diye belirtirseniz kolay olur sizin için
Aslı

Aslı

26 Mayıs 2026 02:25
Göktenur Bektaş
Neler veriyosunuz mesala günde kaç öğün ek gıda yiyor benimki ne yapsam da kavanoz mamalarından yemedi hiç şuan 10. Aya girmek üzereyiz biz artık bizim yemeklerden de tatiriyorum dışarda da ona uygun çorba köfte gibi şeyler verebiliyorum sizinki genel olarak neler yer seçicimi
Günde 3 öğün veriyorum genelde kavanoz mama henüz hiç vermedim ama ever seçici aslında pekçpk şeyi tattırdım alerjik durumu yok ama dışarıdan yemeye de hazır mı bilemiyorum :( genelde evde sebzelerden vs yemekler yapıyorum
Aslı

Aslı

26 Mayıs 2026 02:26
S. Bal
Biz 9 aylıkken bir haftalık tatile gittik. Giderken küçük sos kaplarına tarhana, irmik, mercimek, zeytinyağı, tahin, pekmez, pirinç, şehriye koydum. (Sıvıları streçlemenizi öneririm) Bebek bisküvisi de aldım. Sebze/meyve/yumurtayı da gittiğimiz yerden temin ettik. Bebeğimiz olduğu için airbnb tercih etmiştik. O yüzden öğünlerini kendim hazırladım. Kalacağınız yer otel ortamıysa bilemiyorum ama kullanabileceğiniz bir mutfak varsa bunlar pratik oldu bizim için🌸
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, küçük kalıplara almak çok mantıklı bende hazırlayacağım en azından ara öğünler işin biz otel tercih ettik ama fikriniz bana yol gösterici oldu, tahin pekmez bebe bisküvisi gibi şeyleri bende yanıma alayım 🙏🏻😍
Aslı

Aslı

26 Mayıs 2026 02:27
Melissa Ergöz
Otelde genellikle bir gece öncesinden istediklerinizi söylediğinizde yapıyorlar tuzsuz vs diye belirtirseniz kolay olur sizin için
Çok teşekkürler sorayım evet 😍
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir