8 Aylık Bebek Günde Kaç Kere Anne Sütü İçmeli?

122 görüntüleme
Ayşegül A.

Ayşegül A.

26 Ocak 2026 17:07
Arkadaşlar merhaba.Bebeğim gece 12 den akşam uyuyana kadar 8 e kadar beni 5-6 kere emiyor.Günde 3 kere 120 cc mama içiyor.Ayrıca 2 kere de ek gıdamız var.Toplamda 10-11 beslenme yapmış oluyor.Araya mama ve ek gıda girdiği için bazen beni emme arası 5-6 saat sonra oluyor. Tabi araya uyku da giriyor o yüzden bu ara çok oluyor.Beni 5-6 kere emmesi yeterli mi acaba? Mamayı emdikten 40 dk ile 1 saat sonra veriyorum çnkü çok doymuş oluyor içemiyor yoksa 120 cc yi.nasıl beslenmeyi ayarlamalıyım?
E

Emine T.

26 Ocak 2026 18:20
Benim bebeğim de 8 aylık sabah 7 gibi 1 emme yapıyor 9 gibi 120 cc mama içiyor 11 gibi kahvaltı yapıyor 2.5 gibi beni emiyor 4.5 gibi emmek isterse emziriyorım emmek istemezse yoğurtlu meyve veriyorum 6 gibi akşam yemeği yiyor 9.5 gibi uykuya geçerken beni emiyor yani 4 5 defa emiyor bide gece 2 gibi ve 4 gibi emiyor
E

Emine T.

26 Ocak 2026 18:20
Emdiginde doymuyor mu da mama takviye ediyorsunuz mama yerine meme teklif etseniz
Ayşegül A.

Ayşegül A.

26 Ocak 2026 18:47
Doyuyor da doğduğunun 1.ayından sonra mamaya başladık 7 aydır mama içiyor doktor [söyledi.biraz](söyledi.biraz) erken doğdu ve düşük kilolu doğdu.o yüzden mamaya devam ediyoruz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir