8 Aylık Bebek Doyuyor Mu, Sorunu Ne Yardımcı Olabilir Misiniz
94 görüntüleme
S
Seda N.
22 Şubat 2026 23:35
4 gün sonra kızım 8 aylık olacak. Normalde gece 2 defa emmek için kalkardı, 1 haftadır saat başı uyanıyor ve emiyor ama sabah bezi az çişli oluyor, doymuyor mu acaba diye mama aldım , birkaç farklı mama denedim ama içmedi, ek gıdayı da günlük 2 3 çay kaşığı ancak yiyor. Çok huzursuz nedense , [5.aydan](5.aydan) bu yana kilo alımı da az, dr mama ile destekle dedi ama içmiyor, sizin bebekler bu ayda nasıldı? Atsk haftası mı yoksa bizde ni var bir problem ?Birde doyduğunu nasıl anlarım? Çişli bez sayısına mı bakılıyor bu aylarda yine?
Z
Zlyh z.
22 Şubat 2026 23:38
Dişlerden dolayı olabilir sürekli temas istemesi iştahsızlık huzursuzluk

Betül ..
22 Şubat 2026 23:40
Ben hero baby nin tahıllı kaşık mamalarından yapıyordum uyumadan önce tok tutması için onu deneyebilirsin
S
Seyhan B. ..
22 Şubat 2026 23:43
Canim benim kızımda mamayla besleniyor oda bu aylarda aynı....gece iki defa mama içerdi artık iciremiyorum içmiyor mamayi sanırım bu aylarda iştahsızlık dis gibi durumlardan kaynaklanıyor...gündüzde zor bela iciyor ana az

Ebru K. ..
23 Şubat 2026 00:16
Yarın tam 8 aylık olaçak benim kızım da 7 ay 30 günlük gece 1 defa besleniyor uyansa bile kabul etmiyor evet beze bakmanız gerek ıslak olması önemli çünkü yatmadan önce konulan bir bezin ıslanması ve az ıslanması olmaz tabki gece değiştiriyorsunuz orası ayrı ama sabaha kadar duran bir bezden bahsediyorsak bu olmaz evet çok değil ama 1 2 defa da olsa yapması lazım