🍼 8 Aylık Bebek Beslenme Düzeni ✨

204 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

20 Şubat 2026 22:11
Selam anneler! 🥰 8 aylık olan bebeğinize günde kaç defa mama veriyorsunuz ve her öğünde kaç CC hazırlıyorsunuz? 🍼 🍼

Deneyimlerinizi ve günlük rutininizi paylaşırsanız çok sevinirim! 👇 🐣 🌈
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

20 Şubat 2026 23:42
Bebekten bebeğe çok fark ediyor bence bu konuyla canınizi sıkmayın mesela benim kızım 3 saatte bir yarım saat uyuyor her uyudugunda iciriyorum 3 4 ölçek içiyor ama kuzenimin çocuğu 7 ölçek içiyor daha nadir içiyor siz teklif edin bebek istedigi kadarını alır zaten
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

21 Şubat 2026 00:22
Ek gıda peki nasıl yapıyorsunuz @Ayşe Vural
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Şubat 2026 00:36
Ek gıdayı ben sabah kendime ne yaparsam sabah kalvaltısı tabi şimdi orucuz ona hazırladım iki gündür (süt alerjisi var onlar hariç)

Öğlen meyveli muhallebi yapıyorum genellikle akşamda yemekte biz ne yersek onada yediriyorum

Günde 4 defa 6 ölçek de mama içiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

21 Şubat 2026 00:40

Fatma Albina U

Ek gıdayı ben sabah kendime ne yaparsam sabah kalvaltısı tabi şimdi orucuz ona hazırladım iki gündür (süt alerjisi var onlar hariç)

Öğlen meyveli muhallebi yapıyorum genellikle akşamda yemekte biz ne yersek onada yediriyorum

Günde 4 defa 6 ölçek de mama içiyor

Bu 4 defa verdiğiniz mama saat aralığı ne oluyur mamayı güzel içiyor peki ek gıdayı nasıl yiyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Şubat 2026 00:42
Mama saat aralığımız bazen 5 saatte bir bazen 6 saatte bir

Sabahları pek iştahlı değil muhallebiyi seviyor akşam yemekleri de fazla ısrarcı olmadan yemek istediği kadar veriyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

21 Şubat 2026 01:11

Fatma Albina U

Mama saat aralığımız bazen 5 saatte bir bazen 6 saatte bir

Sabahları pek iştahlı değil muhallebiyi seviyor akşam yemekleri de fazla ısrarcı olmadan yemek istediği kadar veriyorum

Kilo alımı nasıl peki bu durumda ne dir kilosu
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Şubat 2026 01:11

🧸Ebru Keleş 🧸

Kilo alımı nasıl peki bu durumda ne dir kilosu

Enson 7900 dü daha kontrole gitmedik
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

21 Şubat 2026 01:31

Fatma Albina U

Enson 7900 dü daha kontrole gitmedik

Teşekkür ederim ☺️
Fatma A. U.

Fatma A. U.

21 Şubat 2026 01:32

🧸Ebru Keleş 🧸

Teşekkür ederim ☺️

Ben teşekkür ederim içinizi rahat tutun annelik zaten zor delirmeceli bişey kafanıza takıp daha çok yıpranmayın
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

21 Şubat 2026 08:28

🧸Ebru Keleş 🧸

Ek gıda peki nasıl yapıyorsunuz @Ayşe Vural

3 öğün yiyor benimle beraber aralarda da yerse meyve yoğurt falan ama tabi bunların hepsini az yiyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

21 Şubat 2026 14:40

Ayşe Vural

3 öğün yiyor benimle beraber aralarda da yerse meyve yoğurt falan ama tabi bunların hepsini az yiyor

Kaç aylık peki🤗
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

21 Şubat 2026 16:28

🧸Ebru Keleş 🧸

Kaç aylık peki珞

9 buçuk aylık
D

Daccp

22 Şubat 2026 22:41
Benim de 8 aylık oldu yeni. Sosyal medyada görüyorum dev dev tabaklar hazırlıyorlar irmikli bebe bisküvili pekmezli. Benim ki 1 yumurta sarısını anca yiyor deli oluyorum. Öğlen akşam farketmiyor ızdırap gibi. Artık ben de pes etmek üzereyim
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Şubat 2026 23:00
Evet annelerin ortak sorunu bence ya bu malaesef kaç kilo peki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir