🍼 8 Aylık Bebek Beslenme Düzeni ✨
204 görüntüleme

Ebru K. ..
20 Şubat 2026 22:11
Selam anneler! 🥰 8 aylık olan bebeğinize günde kaç defa mama veriyorsunuz ve her öğünde kaç CC hazırlıyorsunuz? 🍼 🍼
Deneyimlerinizi ve günlük rutininizi paylaşırsanız çok sevinirim! 👇 🐣 🌈
Deneyimlerinizi ve günlük rutininizi paylaşırsanız çok sevinirim! 👇 🐣 🌈

Ayşe V. ..
20 Şubat 2026 23:42
Bebekten bebeğe çok fark ediyor bence bu konuyla canınizi sıkmayın mesela benim kızım 3 saatte bir yarım saat uyuyor her uyudugunda iciriyorum 3 4 ölçek içiyor ama kuzenimin çocuğu 7 ölçek içiyor daha nadir içiyor siz teklif edin bebek istedigi kadarını alır zaten

Ebru K. ..
21 Şubat 2026 00:22
Ek gıda peki nasıl yapıyorsunuz @Ayşe Vural

Fatma A. U.
21 Şubat 2026 00:36
Ek gıdayı ben sabah kendime ne yaparsam sabah kalvaltısı tabi şimdi orucuz ona hazırladım iki gündür (süt alerjisi var onlar hariç)
Öğlen meyveli muhallebi yapıyorum genellikle akşamda yemekte biz ne yersek onada yediriyorum
Günde 4 defa 6 ölçek de mama içiyor
Öğlen meyveli muhallebi yapıyorum genellikle akşamda yemekte biz ne yersek onada yediriyorum

Ebru K. ..
21 Şubat 2026 00:40
Ek gıdayı ben sabah kendime ne yaparsam sabah kalvaltısı tabi şimdi orucuz ona hazırladım iki gündür (süt alerjisi var onlar hariç)

Fatma A. U.
21 Şubat 2026 00:42
Mama saat aralığımız bazen 5 saatte bir bazen 6 saatte bir
Sabahları pek iştahlı değil muhallebiyi seviyor akşam yemekleri de fazla ısrarcı olmadan yemek istediği kadar veriyorum
Sabahları pek iştahlı değil muhallebiyi seviyor akşam yemekleri de fazla ısrarcı olmadan yemek istediği kadar veriyorum

Ebru K. ..
21 Şubat 2026 01:11
Mama saat aralığımız bazen 5 saatte bir bazen 6 saatte bir

Fatma A. U.
21 Şubat 2026 01:11
Kilo alımı nasıl peki bu durumda ne dir kilosu

Ebru K. ..
21 Şubat 2026 01:31
Enson 7900 dü daha kontrole gitmedik

Fatma A. U.
21 Şubat 2026 01:32
Teşekkür ederim ☺️

Ayşe V. ..
21 Şubat 2026 08:28
Ek gıda peki nasıl yapıyorsunuz @Ayşe Vural

Ebru K. ..
21 Şubat 2026 14:40
3 öğün yiyor benimle beraber aralarda da yerse meyve yoğurt falan ama tabi bunların hepsini az yiyor

Ayşe V. ..
21 Şubat 2026 16:28
Kaç aylık peki珞
D
Daccp
22 Şubat 2026 22:41
Benim de 8 aylık oldu yeni. Sosyal medyada görüyorum dev dev tabaklar hazırlıyorlar irmikli bebe bisküvili pekmezli. Benim ki 1 yumurta sarısını anca yiyor deli oluyorum. Öğlen akşam farketmiyor ızdırap gibi. Artık ben de pes etmek üzereyim

Ebru K. ..
22 Şubat 2026 23:00
Evet annelerin ortak sorunu bence ya bu malaesef kaç kilo peki