8 Aylık Bebeğime 1 Numara Mama Kullansam Olur mu?

160 görüntüleme
S

Sena N. K.

21 Temmuz 2025 18:57
Merhaba Bebeğim goldengoat mama içiyor.8 aylık 2 numaraya geçtiğimizden beri cildinde sinek ısırığı tarzı döküntüler oldu.Ama mamadan kaynaklı olduğunu yeni farkettim.Mamayı değiştirdim döküntüler geçti fakat diğer mamaları zor içiyordu.Bugün içmemeye başladı.Golden goat mamanın 1 numarasında böyle bir sorun ile karşılaşmamıştık.8 aylık bebeğe 1 numara mama versem olur mu acaba?
M

Merve

21 Temmuz 2025 19:08
Bizde Golden Goat mama kullanıyoruz 2 numaraya geçeceğiz. İçeriklerinin aynı olduğunu fark ettim 1 ve 2’nin. Firmayla iletişime geçtim içerik aynı farkları nedir diye içindeki oranlar farklıymış. Mamadan kaynaklı olduğuna emin misiniz acaba? Katı gıda alıyorsa acaba başka bir şey mi etki ediyor.
S

Sena N. K.

21 Temmuz 2025 19:13
evet mama kaynaklı olduğuna eminim mamayı kesmemle geçti döküntüler mamayı kesmeden önce sadece mama ile besledim acaba katı gıda alerji yapa bir şey var mı diye yok mamayı kestiğimden beri her şeyi veriyorum döküntü yok kesin mama kaynaklı
M

Merve

21 Temmuz 2025 19:34
Anladım, içeriği aynı olduğu için sordum. 1 numara mama 8 aylık bebek için yeterli besin olmaz diye biliyorum yetersiz kalır.
S

Sena N. K.

21 Temmuz 2025 19:35
evet 6.aydan sonra böyle oldu yazın gelmesiyle bende sinek ısırığı zannettim ama sine olsa bizide ısırır kaç doktora götürdüm sinek ısırığı dendi alerji doktoruna bile götürdüm oda besin alerjisine benzemiyor dedi alerji testi yaptırdık ama sonuçları 30unda çıkacak mamayı kestim geçti kızarıklıklar
A

Anıl E. ..

21 Temmuz 2025 22:36
Biz aptamil prosyneo kullanıyoruz. Bebegim 8 aylik oldu bugün. 6. ayı doldurdugunda aptamil prosyneo 1 i kullanmaya devam ettik, fazla almıştık. Geceleri ekstra uyandı ve günlük biberon sayısı arttı. Günlük ihtiyacını karşılamadı. Ayına göre kullansanız daha doğru olur. Alerji yapıyorsa doktora bir danışın. Ben 2 ye geçerken tedbir olsun diye doktorumuza farklı markalar sormuştum. Diğerleri alerji yapmaz umarım. Geçmiş olsun.
S

Sena N. K.

21 Temmuz 2025 22:42
zaten günde 2 biberon alıyor sabah uyandığında ve akşam yatarken gün içinde ful ek gıda yiyor doktora danışacağım teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir