8 Aylik Bebegim Uyanıklık Saati

107 görüntüleme
B

Beyza ..

3 Temmuz 2025 06:14
Bebegim saat 8 gibi uyaniyor sonrasinda kaç saat sonra uyutmaliyim göz ovusturmasina bakarsam 9 buçuk uyutmam gerekiyor yani ama ben söyle düşündüm 4 saat yani 12 de uyutucam uyanacak ve yine 4 saat sonra uyutucam bu şekilde 2 uykuya gecmis olacak diger türlu düzensiz oluyor 4 saat fazlamidir
B

Betül K.

3 Temmuz 2025 06:43
Benim oğlumda 7.5 aylık 8 de bizde uyanıyoruz. 2. Uykuyu 11 e doğru yapıyor öğlen 1e doğru uyanıyor sonra bir de 4 de uyuyor akşam 6 gibi uyanıyor sonra da 9 10 gibi gece uykusu
B

Betül K.

3 Temmuz 2025 06:43
Ama şuan da diş çıkarttığımız için uykuları darmadağın oldu
B

Beyza ..

3 Temmuz 2025 06:52
Geceleri uyaniyormu desteklimk uyuyor bizimde dıştan doğru çok fena oldu
H

Hatice Ö.

3 Temmuz 2025 06:55
8 aylık bebek 2 gündüz uyku yapar uyku süreleri min. 50 dk. Max 2 saat olmalı, 8 de uyaniyorsa 11 de uyumuş olmalı ideali 1.5 saat ama Max. Bakarsan 1 de uyanmis olmalı 3 saat uyanıklık 4 de uyumalı Max. 1 saat uyumalı ki akşam uykusuna geç gitmesin 5 de kalmalı ve akşam uykusuna 8-8.30 arası gecmis olmalı en geç 9 da uyumalı ki büyüme hormonu salgılandigi evrede derin uykuda olmali
D

Demet T.

3 Temmuz 2025 08:02
Bebeğe göre hareket etmek daha kolay olacaktır. Normalde 2 veya nadirde olsa 3 uyku öneriyorlar. Gündüz ilk uyandığında 7 de uyanıyoruz mesela 2 saat sonra uykusu geliyor ve 9 da uyuyor yaklaşık 1-5 veya 2 saat uyuyor. 11 de uyandığını düşünürsek sonraki uykusu 3 saat sonra. 2 de tekrar uyuyor yaklasik 1 saat uyuyor 3 de kalkıyor. Nadirde olsa 6 gibi 10 dk şekerleme yapıyor. 9 da uykuya geçmiş oluyor. Ama diş dönemlerinde sık uyanma, uykuya direnme veya uykuya dalamama ne yazık ki oluyor. Zor bir süreç ama geçiyor. Öyle zamanlarda eş desteği almak, acık havaya çıkmak bi kahve keyfi yapıp sakin kalmak daha iyi oluyor.
S

Semanur Ş.

3 Temmuz 2025 08:03
Açıkcası ben çocuğun uyku durumunu takip ediyorum uykusu geldiyse her türlü belli ediyor biz bazen 6 da bazen 7 de kalkıyoruz genelde 2-3 saat sonra uykusu geliyor uykusu gelmese hayatta uyumuyor geldiyse hemencik teslim oluyor
B

Beyza ..

3 Temmuz 2025 17:47
Geceleri nasıl peki surekli uyaniyor surekli
H

Hatice Ö.

3 Temmuz 2025 18:16
Ben ikizlerime kendim uyku eğitimi verdim beslerim yataklarına koyarım uyurlar gece de kalkmazlar ve 11 aylıklar
Perihan Ç.

Perihan Ç.

3 Temmuz 2025 20:56
Benim de ikizlerim var uyku eğitimini nasıl verdiniz bizim uykular çok kötü 7 aylıklar
B

Betül K.

3 Temmuz 2025 21:22
Benimki gece 3 defa memeye kalkıyor. Acıktığı için değil 2 3 kere emip tekrar uyuyor. Bunu bıraktıramadım bir türlü emzik versem bile kabul etmiyor illa kucağıma alıp emzireceğim. Yanlış anlamazsan gece uykusuna dalışta inşirah süresi dinlet bana bugün bir dedi işe yaradı. Sende dene bir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir