8 Aylık Bebeğim Son İki Aydır Kilo Alımı Yok
205 görüntüleme
L
Leyla E. A.
9 Mart 2026 22:35
6.ayından beri kilo alımı olmamış emziriyorum çok aktif emmese de biberon da tutmuyor sütüm azaldı büyük ihtimalle sağım yaptığımda her iki göğüsten en fazla 100 geliyor kilo alımının durması normal mi her gören bebeğin küçücük kalmış (5/6 aylık gibi )diyor moralim alt üst oluyor ne yapmam gerek Allah aşkına çok çaresizim artık ek gıda da az yiyor instragmdakş bebekleri görünce moralim daha da alt üst oluyor hepsi 10 ar kilo maşallah
E
Esra G.
9 Mart 2026 22:39
Doğum kilosu ve güncel kilosunu bilmeden yorum yapılamaz gibi benim 9 aylık bebeğime de küçük kalmış diyorlar ama kendisi doğum kilosuna göre normal ilerliyor
İ
İrem
9 Mart 2026 22:52
Merhabalar kendi doktorunuzun tavsiyelerine uyun instagrama hiç bakmayın vallahi maşallah her bebeğin her gelişimi harika orada insanın morali bozuluyor
L
Leyla E. A.
9 Mart 2026 22:54
Esra hanım 3250 dk şu an 8700
L
Leyla E. A.
9 Mart 2026 22:55
Kendi Dr iyi desefe fotoğraflarına bakınca 6 aylık olduğu zamandaki gibi aynı :)i(iki ayda hiç kilo almaması normal değil sanki İrem hanım
E
Esra G.
9 Mart 2026 23:18
Esra hanım 3250 dk şu an 8700
A
Alya
9 Mart 2026 23:27
Benim kızımda 9 aylık kontrolünde 8500 geldi kilosu doktor gelişimi iyi demişti
İ
İrem
10 Mart 2026 21:52
Kendi Dr iyi desefe fotoğraflarına bakınca 6 aylık olduğu zamandaki gibi aynı :)i(iki ayda hiç kilo almaması normal değil sanki İrem hanım
L
Leyla E. A.
11 Mart 2026 21:14
Baskı yapıyorlar Esra hanım bugün annemlerin komşuları gördü arabadan inince niye bu kadar zayıf diyorlar 🥲ya tartı yanlış bildiğim kadarıyla değil ya da sütüm yok yani bebek kilo almıyor
L
Leyla E. A.
11 Mart 2026 21:16
Evet İrem hep iyi olsun istiyoruz bi de etrafta tosun bebeler olunca benim ki anormal geliyor
D
Dilek S.
12 Mart 2026 01:16
Baskı yapıyorlar Esra hanım bugün annemlerin komşuları gördü arabadan inince niye bu kadar zayıf diyorlar 🥲ya tartı yanlış bildiğim kadarıyla değil ya da sütüm yok yani bebek kilo almıyor
L
Leyla E. A.
13 Mart 2026 21:22
Evet dilek hanım çok kötü bi duygu işe de başladım yorgunluktan uykusuzluktan sütümün azaldığını hissediyorum ne yersem yiyeyim artıramıyorum ..:(keşle biberon tutsqydı dq aç kalmasaydı stresten ne yapacağımı bilmiyorum artık mamadan korkmayın mecbursanız verin lütfen ben vermedim pişmanım şimdi
S
Sibel A.
13 Mart 2026 23:37
G
Gülcan Ş.
13 Mart 2026 23:47
Valla bizde sadece 100 gram aldık 6 Aydan [9.aya](9.aya) kadar doktorlar diyetisyene yönlendirdi yemekten yarım saat önce ve yarım saat sonra suyu verme dedı kan değerleri iyi ama kilosu düşük et balık köfte peynir yoğurt baklıyat yedırmeye çalış günlük bunlara yönel dedi 1 ayda kilo almasını planlıyoruz dedi bakalım başladık dün 9 aylık bebek ne kadar yerse artık
L
Leyla E. A.
14 Mart 2026 20:13
Haklısınız sibel hanım da iki ayda hiç almayınca belki bi problem vardır diye düşündüm 🥹
L
Leyla E. A.
14 Mart 2026 20:15
Gülcan hanım aslında bu dediklerinizi yediriyorum ben bebeğime tabi işe gidince ablam ne kadar besliyor orası muamma sonuçta anne gibi olmuyor ben ne zaman aç ne zaman uykusu var biliyorum ya da yemeyince bekleyip telrar deniyorum ya da oyun oynayarak yediriyorum benım ki hiç su içmiyor nerdeyse biberon reddimizi var o yüzden tutmuyor 🥺umarım sizin ki alır kilo içinizi ferah tutun