8 Aylik

107 görüntüleme
H

Hatice İ. ..

31 Ocak 2026 22:12
Merhaba bebeğim 8 aylık şuan, ek gıda sürecimiz güzeldi ama bu aralar asla ne Sütne ek gida kabul etmiyor, ek gıdayı da çokçok az yiyordu zaten, 1 yemek kaşığı maksimum hiç zorlamiyorum ama instagrami görünce çocuğum da iştahsızlık mi yaşıyor diyorum, dis çıkarıyor o duruma bağlıyorumama bu durumu yaşayan varmi
B

Buket ..

31 Ocak 2026 22:20
Evettt günde 3-4 öğün hazırlıyorum bazen 2 kaşık yiyor bırakıyor kendi eliyle yiyebileceği şeyler yaptığımda onları daha bir iştahlı yiyor ama öyle denediniz mi?
H

Hatice İ. ..

31 Ocak 2026 22:29
Evet eline verdim pankek omlet ya da başka şeyler onları hiç yemedi açıkçası diline değirip çekti ama yeni başladım blw için ben yedirdigim zaman daha çok yiyordu
B

Buket ..

31 Ocak 2026 22:51
Birlikte yiyor musunuz peki? Mesela kendinize onada uygun bir tabak hazırlasanız siz biraz yeseniz karşısında o da görürse yemeğe ilgisi artabilir 🤔
S

Sümeyra s. s.

31 Ocak 2026 22:57
Bu durumu bizde yaşadık kırılmayacak bir tabak edindik önüne koyduk ve karşısında sohbet ederek çok lezzetli olduğundan bahsederek ve ımmmhhh gibi sesler çıkararak yemeye başladık 2-3 gün boyunca parmak ucuyla koparıp yedi sonra tabağa elini daldırdı en sonunda ters çevirdi baktı bunlarla dikkat çekmiyor yemeye başladı ve o güzel sonuç artık kendisi yiyor çoğunlukla
Fatma A. U.

Fatma A. U.

31 Ocak 2026 22:58
Biz herşeyi birlikte yiyoruz sabah kahvaltısına oturtuyorum akşam yemeğine oturtuyorum sürekli gözlemliyor bir defada olsa tadına bakıyor

Instagram daki çocuklar nasıl öyle yiyor bende hayret ediyorum gerçekten
L

Leyla E. A.

31 Ocak 2026 23:15
Valla bende onlara bakınca kendini kötü hissediyorum onların bebekleri resmen benden çok yiyor 6.5 aylık bebek 3 ana öğün 2 ara öğün yiyor bi de dolu dolu tabaklar ve ne meme reddi var ne mama reddi var bebeklerinin kiloları da gayet iyi bizimkine göre galşba onların bebeleri farklı yaratılmış (tövbe tövbe )😄
E

Elif N. ..

31 Ocak 2026 23:24
Hatice hanım merhaba, benim kızımda 8aylık bir kaç gündür bende çok zorlanıyorum dudaklarını kitleyip hiçbir şey yemiyor, bir çok şey denedim ama hiçbiri fayda etmedi
H

Hatice İ. ..

1 Şubat 2026 02:15
5.ayindan beri sofrada beraberiz aslında bir kac hafta önce ne yesek istiyordu merakı vardı en azindan miktarından ziyade , blw için ise tam desteksiz oturabillmesini bekledim kafasını tam tutamiyordu mama sandalyesinde ne kadar destekli oturtsrakta ben baya korktum açıkçası eliyle yemesinden ziyade miktara cok takılmistim şimdi onu da istemiyor, 8.ay çok değiştirdi bebeğimi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir