8 Ayda Geçmeyen Gaz

79 görüntüleme
R

Rukiye Ş.

25 Kasım 2025 10:31
Bebeğim 8.5 aylık kolik bi bebekti gaz sancıları hala devam ediyor gaz damlası kullanıyorum gece yatmadan önce socak tutuyorum karnına sıcak bez koyuyorum gıdalarına dikkat ediyorum ama gazı bi türlü geçmiyor uyku uyumuyor resmen ağlamaktan geceyi acilde bitiriyoruz orada lavman yapıyolar anlık rahstlstıyo ama kalıcı bi çözüm değil gaz sancısından uykuya dalamıyor çok acı çekiyor sizde yaşadınız mı bunu nasıl çözüm buldunuz
S

Sevda A. ..

25 Kasım 2025 10:48
Hangi gaz giderici damla kullaniyorsunuz
R

Rukiye Ş.

25 Kasım 2025 10:51
Metsil kulkanıyorum şusn daha önce nurse harvey kullsndım pek faydası olmadı
S

Sema

25 Kasım 2025 11:40
Gaz damlalarının etkisi yok diyor Osman hoca altında yatan başka bir problem olabilir. Yediği bir şey dokunuyordur. Gaz yapıcı şeyleri gözden geçirin. Yediği içtiği şeylerde zeytinyağı kullanın. Mama kullanıyor mu o da gaz yapar. Gaz genelde 4. Aydan sonra ortadan kalkar. Belki kullandığınız damlalar onu rahatsız ediyordur. Üstten gazını çıkarmıyor mu. Yüzüstü yatırın egzersiz yaptırın bebeğinize çok güzel gaz masajları var
S

Sevgi K.

25 Kasım 2025 11:41
Bizede gaz damlası verdiler işe yaramadı ben 1 hafta günde 2 defa hakiki zeytinyağı kullandım sonra bıraktım çok şükür oğlum toparladı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

25 Kasım 2025 11:50
Zeytin yağı verin herşeyin için de birde kimyon içirin günlük iki kez faydasını görürsünüz bence
R

Rukiye Ş.

25 Kasım 2025 18:53
Zeytinysğını her öğününe ekliyorum üsttemde alttanda nırnalde gazını çıkarıyor ama yetmiyor herhalde gaz masajını yapıyorum az öncede kimyon rezene anason ve papatya karışımı içirdim umarım faydası olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir