8. Ay Uyumuyor Yemiyor

74 görüntüleme
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

27 Ocak 2026 23:01
bütün düzenimiz 1 haftadır bozuldu gece uykusuna uyutuyorum geri uyanıyor bi daha bi daha gece 2 yi buluyor çok yoruldum zayıfladı sanki diş de çıkarıyor iştahı yok ne yapacağımı şaşırdım çok kötü hissediyorum
M

Merve T.

27 Ocak 2026 23:12
Yalnız değilsin bu konuda . Anne olmak hem zor hem çok güzel. Bizimki de gece bir iki öyle uyuyor . Biz de de iştah yoktu dünden beri düzelmeye başladı az az yiyor . Diş döneminde zayıflamada oldu . Bir süre böyle oluyor düzelecek inşallah 🤍 rahatlatma yollarını tek tek denemeye çalışın. Karanfil kürü soğuk uygulama. Bir de sallayarak uyutmayı deneyin biz de işe yaradı bu aralar
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

27 Ocak 2026 23:13
uyutuyorum tekrar tekrar uyanıyor ya bir de gören herkes çok zayıflamış deyince resmen bi çöküşe girdim 😔
Damla B.

Damla B.

27 Ocak 2026 23:49
Biz de 8. Aya bir girdik tam girdik yani. Alt 2 dişi çıkmıştı şimdi üstler gelecek herhalde hep huzursuz, hasta oldu iştahı gitti yemiyor emmiyor sürekli mızmız. Çok zor anne olmak. Hem ona üzülüyorum hem kendime. İnşallah geçecek bu günler de ✨
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

27 Ocak 2026 23:50
inşallah hem biz hem bebeklerimiz yıpranmadan atlatırız bu süreçleri

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir