8 Ay Uyku Düzeni

46 görüntüleme
K

Kübraaa

15 Ocak 2026 11:46
Merhabalar bebeğim 22 ocak ta 8aylık olacak gündüz 3 uyku yapıyor 9:30 ( maks 40 dk) 12:30 ( maks 1,5 saat) 16:00 ( maks 40 dk ). Akşam uykusunu da 20:00- 20:30 yapıyor, sabah 7-7:30 gibi uyanıyor ne zaman 2 uykuya geçmeliyim bebeğimin gündüz uykularında sallıyorum ama gece uykusunda istemiyor sallanmak kendisi dalıyor gündüz sallama desteğini nasıl kesebilirim beşiğinde de uyumuyor benim yanımda uyuyor alıştırmaya çalıştım ama belli bir zaman sonra uyanıp ağlıyor mecbur yanıma almak zorunda kalıyorum 4. Ayından beri böyle
E

Eymen E. K.

15 Ocak 2026 12:10
Ne yaparsınızyapınistedikleri gibi ilerliyo.benimkisi 7 ay ayağımdasallayarak vede ayağımdauyudu snrdakendi kendine bıraktışimdidememede uyuyo yanımda uyuyo bensiz uyumuyo.oluruna.birakin bence. Besigindebhic uymadı.dusnun😊
Azer .

Azer ..

15 Ocak 2026 12:26
Çok haklısınız 😊aslına her şeyi kendilerini programlıyor.Üç uykuyu kendisi ıkıye düşürdü nasıl oldu anlamadım bile.Bugun tam 7 ay 2 günlük az önce aylık kontrolümüzden geldik.Bütün bebişler sağlıkla büyüsün inşallah
G

Gdkmc

15 Ocak 2026 13:22
Bebeğin rutini gayet güzel. 2 uykuya eğer bebek hazır ise geçin yoksa 9 12 ay arası düşünebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir