8. Ay Tüm Uyku Düzeni Bozuldu

88 görüntüleme
P

Pelin T.

28 Ocak 2026 20:13
Merhaba

Oğlum 8 aylık oldu. Kendi başına uyuyabiliyordu rutinlerimizi yapıp yatağına koyuyordum 3 uyku yapıyorduk 2 uykuya düşelim yavaştan diyorduk genelde ilk iki uykusunu 1 saat 1s20dk yapabiliyordu. Ne olduysa şu an aynı şeyler aynı uyku ortamı aynı düzen ama 30. Dakika uyanıyor ve bi daha uykuya dönmüyor gündüz uykusunu toplam 90 dkda tamamlıyor çok yorulduğu için sabah 5 kalkıyor. Sizin de başınıza geldi mi ne tavsiye edersiniz? Ataksa kendi kendine geçer mi?
R

Rabia Y. ..

28 Ocak 2026 20:24
Diş dönemi olabilir zeytinyağı Karanfil kürü çok işe yarar dişte genelde uyku çok bozulur
P

Pelin T.

28 Ocak 2026 20:26

Rabia Yıldız

Diş dönemi olabilir zeytinyağı Karanfil kürü çok işe yarar dişte genelde uyku çok bozulur

Rabia hanım merhaba henüz hiç dişi yok doktorumuz artık dişi gelir dedi. Ben de böyle düşünüp bir uykusundan önce diş granülü verdim uzayacak mı görmek adına ama 30. Dkda yine uyandı uykuyu bağlayamadı:(
R

Rabia Y. ..

28 Ocak 2026 20:55
Karanfil zeytin yağını Osman hocada öneriyor gün boyu sürersiniz zararı da yok kimyasal değil
Ö

Öznur U.

28 Ocak 2026 21:04
Dişin yanında 8 ay atağı beyin hızla geliştiği için uyku bozukluğu yapabiliyor ve bi kaç haftaya düzeliyor rutinlere sadık kalın bebişlerimiz büyüyor ❤️🥰
P

Pelin T.

28 Ocak 2026 21:06

Öznur Uçar

Dişin yanında 8 ay atağı beyin hızla geliştiği için uyku bozukluğu yapabiliyor ve bi kaç haftaya düzeliyor rutinlere sadık kalın bebişlerimiz büyüyor ❤️🥰

Peki sonrasında yine eski uzun uykular geliyor mu? Kendim çok yoruldum ama asıl ona kıyamıyorum ufacık bebek koca günü 1.5 saatlik uyku ile tamamlıyor
Ö

Öznur U.

29 Ocak 2026 08:46

Öznur Uçar

Evet geliyor eski düzenine geri dönüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir