8. Ay Gece Sürekli Uyanmaya Başladı

254 görüntüleme
B

Büşra Ş.

4 Ağustos 2026 20:08
7.5 aydan bu yana gece uykuları aşırı bozuldu. Gecede 2 kere uyanan bebeğim saat başı hatta bazen yatağa koyduğum gibi uyanıyor. Özellikle sabaha karşı gözü kapalı ağlamaya başlıyor sakinleştiriyorum tekrar aynı şekilde geçici mi diş mi anlamadım iyice alışkanlık yapacak diye korkuyorum. 4 tane dişi çıktı hala diş ağrısı yapar mı çok yoruldum artık ne yapmam lazım.
Ebru G. .

Ebru G. ..

4 Ağustos 2026 20:32
Hocam 8. ay atağı benim 10. aya kadar sürdü
B

Büşra Ş.

4 Ağustos 2026 20:37
Ebru Gündüz
Hocam 8. ay atağı benim 10. aya kadar sürdü
Yaa baya uzun sürmüş :( neyse geçiyorsa sorun yok teşekkür ederim
U

Umut S.

4 Ağustos 2026 21:44
Oğlum da sekiz aylık oldu birkaç gündür bu şekildeyiz beslenmesi de yok denecek kadar bakalım ne olacak
S

Sümeyye A.

4 Ağustos 2026 22:21
Sizinke aynı dertten muzdaribim uykuda ağlıyor sürekli o kadar yoruldum ki kesintisiz 2-3 saat uykum yok neredeyse bir aydır artık sabrım kalmadı. Kendimi çok kötü hissediyorum. Siz süreci nasıl yönetiyorsunuz
B

Büşra Ş.

4 Ağustos 2026 22:26
Sümeyye Akinci
Sizinke aynı dertten muzdaribim uykuda ağlıyor sürekli o kadar yoruldum ki kesintisiz 2-3 saat uykum yok neredeyse bir aydır artık sabrım kalmadı. Kendimi çok kötü hissediyorum. Siz süreci nasıl yönetiyorsunuz
İlk yatırdığımda ve sabaha karşı daha çok oluyor bazen eşim kalkıyor ama uyutamıyor ya da yatırsa da kalkıyor yine ben alıyorum sürekli memede bazen de uykusu kaçıyor bir saat falan uyumuyor. Arada yanımıza alıp pışpışlamaya çalışıyoruz ama ağlayarak uyanıyor yani yönetemiyorum geçici olduğunu duymaya ihtiyacım var 🥲🥲
S

Sümeyye A.

4 Ağustos 2026 22:29
Büşra Şenol
İlk yatırdığımda ve sabaha karşı daha çok oluyor bazen eşim kalkıyor ama uyutamıyor ya da yatırsa da kalkıyor yine ben alıyorum sürekli memede bazen de uykusu kaçıyor bir saat falan uyumuyor. Arada yanımıza alıp pışpışlamaya çalışıyoruz ama ağlayarak uyanıyor yani yönetemiyorum geçici olduğunu duymaya ihtiyacım var 🥲🥲
Bir noktada geçicek sonuçta bizler nasıl uyuyorsak o da uyuyacak ama o noktaya kadar umarım akıl sağlığımı kaybetmem 
S

Selda Ö. B.

Premium Üye
4 Ağustos 2026 22:33
Benim kızım 6,5 aylık 20.30 da yatırdım bu saate kadar 7 kere ağlayarak uyandı. Kucağa alıp pışpışlamadan uykuya dönemiyor. Şimdiden böyleyse 8. Ayda neler olacak düşünmek bile istemiyorum
R

Rabia K. ..

4 Ağustos 2026 22:39
Büyüme sıçraması uykusunu bozuyor galiba bizde de öyle oldu 9 buçuk ayda eski düzene dönmeye başladık ancak 7. Ayda basladi
N

Nehar K.

5 Ağustos 2026 14:57
Yahu [5.aydan](5.aydan) beri ataklar bitmedi. 7.5 aylik bizde aynıyız biktim artik uyumak istiyorum.
B

Büşra Ş.

5 Ağustos 2026 16:56
Rabia K.
Büyüme sıçraması uykusunu bozuyor galiba bizde de öyle oldu 9 buçuk ayda eski düzene dönmeye başladık ancak 7. Ayda basladi
7 aydan beri arttırarak bozmulmaya başladı. Umarım en kısa zamanda eskiye döner :(
B

Büşra Ş.

5 Ağustos 2026 16:58
Selda Özbek Bozkurt
Benim kızım 6,5 aylık 20.30 da yatırdım bu saate kadar 7 kere ağlayarak uyandı. Kucağa alıp pışpışlamadan uykuya dönemiyor. Şimdiden böyleyse 8. Ayda neler olacak düşünmek bile istemiyorum
Erken başlamış erken biter umarım uykusuzluk çok zorluyor gerçekten insanı :(
S

Selda Ö. B.

Premium Üye
5 Ağustos 2026 17:49
Büşra Şenol
Erken başlamış erken biter umarım uykusuzluk çok zorluyor gerçekten insanı :(
Umarım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir