8. Ay Ek Gıda

75 görüntüleme
B

Büşra K.

13 Ocak 2026 20:10
Merhabalar 🌸 7. Ayımızdayız ek gıda tadım şeklinde az az veriyorum.8. Aya geçtiğimizde artık öğün şeklinde mi olacak ? Kızım 3 saatte bir 150 cc besleniyor.beslenmeyi nasıl ayarlayacağım deneyimli anneler yardımcı olur musunuz 🥰
A

Ayşe T.

13 Ocak 2026 20:15
Merhabalar benimde aynı şekilde şekiz aylık kızım var sabah kahvaltısı. ara öğün olarak meyve. bide akşam geç saatler olmicak şekilde yemek. üç tam öğün vermiyorz çünkü kızım emiyor dokturumuz bu şekilde tavsiye etti sizede fikir olur belki ☺️
Merve K.

Merve K.

13 Ocak 2026 20:16
Önce katı gıda sonra süt veyadevam sütü şeklinde ilerleyip araya zaman koymak gerekiyor tokken tatmak istemeyecektir günde 2-3 kez tadım şeklinde 9. Aya kadar ilerleyebilirsiniz 9 aya kadar hala ana öğün anne sütü yada devam sütü oluyor
Aybüke C. H.

Aybüke C. H.

13 Ocak 2026 20:17
biz5. ayda tadım yaptık çok az az 6. ayın sonunda günde bir öğün yiyordu 7. ayda kahvaltı ve akşam yemeği olarak devam ettik aralarda 180 cc mama içiyordu son bi haftadır cc çok düştü ek gıda istediğini anladım şuan kahvaltı öğlen ve akşam yemeği olarak yiyor demem şu ki Büşra hanım bebek kendisi karar veriyor ama sizin de yöneliminiz önemli tabi önerimce kahvaltıyla başlayın ara öğünler ekleyin mesela peynir avakado ceviz irmik veya muz tahin pekmez pirinç unu.. ara öğün ise yoğurt meyve şeklinde
B

Büşra K.

13 Ocak 2026 20:26
Aybüke hanım şu an tadım olduğu için az az tedirgin değilim fakat 8. Ayda öğün mama olayını ayarlayamamaktan korkuyorum anlayamazsam bebeğimin isteğini diye @Aybüke Can Habanoğlu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir