8. Ay

238 görüntüleme
K

K. A.

20 Ocak 2026 22:05
Oğlumun bugün kontrole gittik kilosu 8600, boy 68, baş çevresi 44

(6. Ay da 7900,66,43,5)

kilo hariç diğerleri pers. Olarak düşük ama normal aralıklarda deniyor. Sizin bebişkolarınız da durum nedir böylesi normal mi çok düşündürdü beni
Fatma A. U.

Fatma A. U.

20 Ocak 2026 22:25
Bence gayet normal nesi sizi düşündüren boyu uzamış kilo almış baş çevresi de iyi maşallah sağlıkla büyüsün
Z

Zeynep O.

20 Ocak 2026 23:33
7 ay 20 günlük oğlum 10.200 kg boy 74 bizimki de üst sınırı geçmiş sanırım bu da iyi değil benim bildiğim kadarıyla ama doktor normal dedi doğduğundan beri böyle ilerliyor iri bebek size benzemiş dedi bakalım her bebeğin gelişimi farklı demekki bence normal dedikleri sürece çok takılmamak lazım
K

K. A.

21 Ocak 2026 14:06

Fatma Albina U

Bence gayet normal nesi sizi düşündüren boyu uzamış kilo almış baş çevresi de iyi maşallah sağlıkla büyüsün

Pers. Eğrisinde hep aşağılarda diye
M

Merve G.

22 Ocak 2026 22:49
Benim kızımda 6.5 aylıkken 65 cm 7.700 kg denildi boyu 2.5 ayda 3 cm uzamış kilo alımı iyiyken boy az olduğu için 2 doktora da gittim şimdilik persentilde aşağıda kalıyor 9. Ayda kan tahlili yapabiliriz takip edeceğiz dediler. Şu an kızım 7.5 aylık bir dahaki takipte inşallah boyu uzamış olur
K

K. A.

23 Ocak 2026 00:17

Merve Güneş

Benim kızımda 6.5 aylıkken 65 cm 7.700 kg denildi boyu 2.5 ayda 3 cm uzamış kilo alımı iyiyken boy az olduğu için 2 doktora da gittim şimdilik persentilde aşağıda kalıyor 9. Ayda kan tahlili yapabiliriz takip edeceğiz dediler. Şu an kızım 7.5 aylık bir dahaki takipte inşallah boyu uzamış olur

Nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz
M

Merve G.

23 Ocak 2026 06:09
şu an için 2 doktor da 9. Ayda takibi yapacaklarını söylediler Kan tahlili için ama minyon bir bebek olduğunu ailede varsa normal dediler ama bende 1.72 boyundayım eşim de benle aynı boyda. İnşallah düzelir aradaki farkı kapatır
K

K. A.

22 Mart 2026 23:39

Merve Güneş

şu an için 2 doktor da 9. Ayda takibi yapacaklarını söylediler Kan tahlili için ama minyon bir bebek olduğunu ailede varsa normal dediler ama bende 1.72 boyundayım eşim de benle aynı boyda. İnşallah düzelir aradaki farkı kapatır

Son durumunuz nedir kontrole gittiniz mi acaba
M

Merve G.

22 Mart 2026 23:46

K. Aydın

Son durumunuz nedir kontrole gittiniz mi acaba

Doktorumuz kan değerlerinin iyi olduğunu söyledi 9. Ay da genel tahlilleri yapıldı. Genetik olabileceğini söyledi 68 cm çıktı boyu persentil de normalin altında kalıyor hala kilo alımı güzel şu an. Gece yatmadan önce bir takviye verdi sadece

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir