8-9 Aylık Öğün Sayısı ve Düzeni
54 görüntüleme
D
Deniz C.
16 Temmuz 2026 23:13
Oğlum mama kasigiyla Max 2 kaşık yiyor çorba kahvaltı ara öğün yiyor emiyor sürekli iştahı yok bu ara dişlerden neler kaç öğün veriyorsnz

Begüm A.
16 Temmuz 2026 23:30
Benim kız da 9 aylık aynı durumdayız zar zor çorba yedirebiliyorum 3 öğün vermeye çalışıyorum doktor 5 e kadar verebilirsin dedi ama ne 5 i 3 ü bile doğru düzgün yemiyor.Öğün olarak da sabahları yumurta lı bir şeyler yapmaya çalışıyorum yanına salatalık meyve avakado vs ya da Labne yiyor bazen öğlen mutlaka çorba bazen yoğurt etli bir yemek veya sebze özellikle kabağı seviyor akşam da genellikle öğlen verdiğim şeylerden yoğurt veriyorum bir de .Dediğim gibi yemiyor ama ne kadar yese kar deyip çeşitlendirmeye çalışıyorum bizim yediğimiz şeylerden yediriyorum çoğunlukla .Bugün sağlık ocağındaki ebe mangal yapın dedi fırsat buldukça hem dişlerini kaşır hem demirini yükseltir dedi gerçekten de dışarda olunca daha iyi yiyor ve et yemeyi daha çok seviyor
E
Ece ..
17 Temmuz 2026 01:06
Benim bebeğim 8.5 aylık meyve hariç hiç bir şeyi ağzına sürmüyor meyveli yoğurt yapsam sabah öğle akşam yer aktif emiyor onun dışında yumurta çorba sebze yada et türevleri şeyleri ilk kaşıktan sonra ağzını kapatıp tükürüyor zorlarsamda direk kusuyor artık bende büyüdükçe yer diye umut ediyorum sıkıldım sürekli yemek yapıp çöpe atmaktan kendimize yaptığımız yemeğiyi tuzsuz vermeyi de denedim sonuç değişmedi.
Yükleniyor...