7aylik Gece Uyumuyor
41 görüntüleme
M
Merve T.
16 Temmuz 2026 08:26
Bebeğim 7 aylık özellikle bir haftadir geceleri asla uyumuyor ilk uyuttugumda uyuyor 12den sonra surekli on dakikada bir [uyanıyor.Alt](uyanıyor.Alt) iki dişi de çıktı ustte de şişlik [yok.Sebebini](yok.Sebebini) [anlayamıyorum.Gece](anlayamıyorum.Gece) 3.30dan şu ana kadar sadece bölük bölük 2 kez 15 dakika [uyudu.Nasil](uyudu.Nasil) düzelir
Ö
Öykü K.
16 Temmuz 2026 08:32
Gün içinde kaç uyku uyuyor bebeğiniz eğer fazla uyuyorsa uykunun birini düşmeyi deneyebilirsiniz gündüz fazla uyuyan bebek gece uyumuyo çünkü
M
Merve T.
16 Temmuz 2026 08:34
Gün içinde kaç uyku uyuyor bebeğiniz eğer fazla uyuyorsa uykunun birini düşmeyi deneyebilirsiniz gündüz fazla uyuyan bebek gece uyumuyo çünkü
Ö
Öykü K.
16 Temmuz 2026 08:37
Tam bi sayı cıkarıp yani not alıp yarım saat azaltın yavasca aksam uyumaya baslar diye düşünüyorum ben oyle yapmıstım bir de aksam yattıgı saatle son gunduz uykusu arası cok fazla olmamalı
M
Merve T.
16 Temmuz 2026 08:39
Tam bi sayı cıkarıp yani not alıp yarım saat azaltın yavasca aksam uyumaya baslar diye düşünüyorum ben oyle yapmıstım bir de aksam yattıgı saatle son gunduz uykusu arası cok fazla olmamalı
Yükleniyor...