7aylik Bebeğim Bazadan Dustu

95 görüntüleme
Ş

Şule N. ..

14 Temmuz 2025 11:33
kızım 7aylik 70cm 2gun önce yataktan düştü yatak boy 70 cm kafa üstüne düşmemiş herhangi bir yerinde kızarma,şişlik olmadı öyle çok aglamadi da kusma da olmadı hareketlerinde de bu değişiklik yok hastaneye goturmedim tomografi çekerler diye şu an günlük hayatta devam ediyoruz sanki hiç olmamış gibi goturmelimiyim hastaneye
Merve K.

Merve K.

14 Temmuz 2025 11:50
geçmiş olsun bildiğim kadarıyla boyundan yüksek yerden düşmesi tehlikeli kabul ediliyor. Bahsettiğiniz gibi genel durumu iyi ise takip yeterli oluyor. Hemen uyutmayıp genel durumuna bakabilirsiniz çok geçmiş olsun
Ş

Şule N. ..

14 Temmuz 2025 11:51
Teşekkür ederim 2gun oldu görünürde bişe yok el kol hareketi de yerinde ama yine de insan tedirgin oluyor
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

14 Temmuz 2025 12:12
Benim oğlum da bazadan iki üç sefer düşmüştü aynı sizin gibi takip edip götürmedim. Bir sıkıntı olmadı sonrasında. İlk 36saat için riskli diyor doktorlar zaten. 2 gün olmuş,her şey yolunda. Umarım öyle devam eder. Geçmiş olsun
Ş

Şule N. ..

14 Temmuz 2025 12:13
İçimi rahatlattiniz teşekkür ederim rabbim tüm çocuklarımızı,bebeklerimizi korusun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir