7.ayda Uykuya Geçiş
80 görüntüleme
B
Berfin Ç.
4 Aralık 2025 06:48
Oğlum 7 aylık oldu, bu aya kadar gün içerisinde örneğin 4 kez besleniyorsa her beslenme sonrası 30-40 dk arası uyuyordu ancak 7.ay itibariyle her beslenme sonrası uyumak istemiyor. Acaba git gide uyku sayısının azalmasından dolayı mı böyledir yani uyku sayısı kaça düşecek bu durumda ? yoksa aynı zamanda diş de çıkartıyor dişten sebep olabilir mi
B
Beyza
4 Aralık 2025 06:55
Uyku sayısı düşüyor uyanıklık uzuyor benim kızım da 7 ay 18 günlük 3 gündüz uykusu yapıyor bazen 2 bile oluyor sizinde muhtemelen uyanıklık süreleri uzuyordur bebeğinizin
T
Tuğba B. ..
4 Aralık 2025 06:58
8aylık olmak üzereyiz günde 2 bazen 3 uyku yapıyor

Emel C.
4 Aralık 2025 07:12
Merhaba bebegim 7.5 aylik ve 7 aylik oldugundan beri 2 uyku yaptiriyorum uyaniklik sureleri artiyor daha cok aktif olmak istiyorlar 3. Uyku yapildigi zaman gece uykusuna gecmekte zorlaniyor aksam 8 gibi uyutuyorum ve gece uykusundan en az 3.5 saat once son uykusunun bitmis olmasina dikkat ediyorum uygulamadan takip ediyorum ismi uyudu tavsiye ederim
H
Hatice K. ..
4 Aralık 2025 07:55
Uygulamadan memnun musunuz

Emel C.
4 Aralık 2025 08:30
Evet cok memnunum uykularini bu sekilde duzenledim tavsiye ederim sadece takip için kullaniyorum ucretli danismanlikta veriyor kurucusu sema hanim ama ben gerek duymadim