7.ayda Uykuya Geçiş

80 görüntüleme
B

Berfin Ç.

4 Aralık 2025 06:48
Oğlum 7 aylık oldu, bu aya kadar gün içerisinde örneğin 4 kez besleniyorsa her beslenme sonrası 30-40 dk arası uyuyordu ancak 7.ay itibariyle her beslenme sonrası uyumak istemiyor. Acaba git gide uyku sayısının azalmasından dolayı mı böyledir yani uyku sayısı kaça düşecek bu durumda ? yoksa aynı zamanda diş de çıkartıyor dişten sebep olabilir mi
B

Beyza

4 Aralık 2025 06:55
Uyku sayısı düşüyor uyanıklık uzuyor benim kızım da 7 ay 18 günlük 3 gündüz uykusu yapıyor bazen 2 bile oluyor sizinde muhtemelen uyanıklık süreleri uzuyordur bebeğinizin
T

Tuğba B. ..

4 Aralık 2025 06:58
8aylık olmak üzereyiz günde 2 bazen 3 uyku yapıyor
Emel C.

Emel C.

4 Aralık 2025 07:12
Merhaba bebegim 7.5 aylik ve 7 aylik oldugundan beri 2 uyku yaptiriyorum uyaniklik sureleri artiyor daha cok aktif olmak istiyorlar 3. Uyku yapildigi zaman gece uykusuna gecmekte zorlaniyor aksam 8 gibi uyutuyorum ve gece uykusundan en az 3.5 saat once son uykusunun bitmis olmasina dikkat ediyorum uygulamadan takip ediyorum ismi uyudu tavsiye ederim
H

Hatice K. ..

4 Aralık 2025 07:55
Uygulamadan memnun musunuz
Emel C.

Emel C.

4 Aralık 2025 08:30
Evet cok memnunum uykularini bu sekilde duzenledim tavsiye ederim sadece takip için kullaniyorum ucretli danismanlikta veriyor kurucusu sema hanim ama ben gerek duymadim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir