7.ayda Başlayan Uyku Sorunu

181 görüntüleme
Ç

Çiğdem k. ..

30 Kasım 2025 21:03
Bebeğim7.ayina giriş yaptı dün geceden beri uyumak istemiyor gece hiç uyumadı önce uykusundan sık sık uyandi sonra tamamen uyanıp sabaha kadar oyun oynadı sabah da uyumadı neden olabilir genel olarak huzursuzluğu yok uykuya direniyor
Ö

Öznur U.

30 Kasım 2025 21:08
Aynı sorun bizdede var 7 ay 8 günlük bebeğim dün geceden beri uyumak istemiyor sürekli uykuya direniyor keyfi ayet gyerinde nedenini asla çözemedim bende yaşayan varsabi yardımcı olursa çok sevinirim
B

Buket ..

30 Kasım 2025 21:20
Büyük gelişimsel ataklardan ötürü sanırım. Bir kaç gündür sabahın köründe kalkıyor ve gün içinde toplam uykusu 2 saati geçmiyor gece de geç uyuyo
Ç

Çiğdem k. ..

30 Kasım 2025 21:20
Merhaba öznur hanım önceden de böyle değildi sizin ki de değil mi 15 dk da bir ağlayarak uyanıyor cok zorlanıyorum
Ç

Çiğdem k. ..

30 Kasım 2025 21:21
Merhaba buket hanım peki diş çıkardınız mi ondan olabilir mi acaba
Ö

Özge M.

30 Kasım 2025 21:51
Aynı problem bizde de var bir buçuk hafta sonunda ön alta minik bir diş geldi, huzursuzluk devam ediyor sanırım ikincisi de gelecek. Öncesinde uykular gayet iyiydi umarım düzelir tekrar 🙃
N

Nazan K.

30 Kasım 2025 22:14
7. Aydan beri neyazıkki bizdede var şuan 10 ay 6 günlük diş yok halauyutuyorum yatağa bıraktığım an tekrar kalkıyor ve artık dermanım kalmadı ne yaptım ettim hala çözüm bulamıyorum
Z

Zeynep Ö.

30 Kasım 2025 22:26
Yalnız değilmişim 9 ay 8 günlük kızım diş yok aynı sorun bizde de var birde ağlayarak uyanıyor ne yapacağımı bilemedim bende uyku eğitimi alan var mı
S

Sümeyye

30 Kasım 2025 23:44
9 ay 18 günlük bizde aynı sorun var diş yok yatağa bırakıyorum oh be diyorum 10 dk sürmüyor uyanıyor çok yorucu ya bittim artık
R

Rumeysa ..

1 Aralık 2025 00:36
Benim bebeğim de 7 aylık aynı uyku problemi bizde de var bizim yatağımızda yatmaya alıştığı için sanıyordum ama alakası yok diye düşünüyorum büyüme atağı geçiriyorlar muhtemelen. Gündüz de uykuya direndi bugün gün boyunca
Ç

Çağla y.

1 Aralık 2025 17:53
Benim kızımda 7 aylık kucağımda uyuyor beşiğe koyduktan sonra ağlamaya başlıyor ne uyku kaldı ne bel ne kol 🥲
H

Hatice Ü. ..

3 Aralık 2025 03:23
Aynı problemler bendede var çözüm için biri destekolsa
Ç

Çiğdem k. ..

9 Aralık 2025 21:02
Geceleri tok tutan bir mama deneyeceğim anne sütü cok aciktiriyor da olabilir aklımagelen tüm ihtimalleri değerlendiriyorum
R

Rumeysa ..

9 Aralık 2025 21:27
Ben onu da denedim ama bu ayda ek gıda ana öğün yerine geçmediği için pek işe yaramayacaktır sanırım biraz sabretmeliyiz 🥹 inşallah çabucak düzenlerine dönerler bir de gündüz düzenli uyutmak güne erken başlamak önemli cidden gün içinde de yeteri miktarda yorulmak ne fazla ne eksik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir