7.ay Ek Gıda

99 görüntüleme
D

Dilan ..

25 Kasım 2025 21:27
Kızım bu ara bir şey yemek istemiyor 🥹 ben de belki hoşuna gider diye farklı şeyler yapmak istiyorum. İnstagramda görüyorum 6. Ayda pankek falan yapan anneleri ama korkuyorum yutamaz diye siz denemiş miydiniz? Dişimiz yok ve ek gıdaya 5.5 aylıkken başladık.💜
S

Sema

25 Kasım 2025 21:30
Tadımda genelde yiyebilmeri 1 kaşık çok beklenti içinde olmayın öncelikleria anne sütü yada mama9. Aydan sonra daha çok ek gıda önemli
İ

İrem E.

25 Kasım 2025 22:12
Benim bebeğim 7 aylık pankek denedim muzlu yumuşak ve minik minik bölüp tahin pekmezle birlikte yedirmeye çalıştım. Tamamen bebeğe bağlı o an sevip yiyebilir veya sevmeyebilir siz de gözetim altında yumuşak pankek yapıp minik minik vererek deneyebilirsiniz damakları büyük ihtimal ezecektir. Zaten eğer çiğnemek istemezse bebekler anında ağzından çıkarıyor yani en azından benim kızım öyle yapıyor ☺️
A

Ayşe K. B. ..

26 Kasım 2025 10:54
İki parmağınız arasında ezebildiğiniz tüm gıdaları güvenle yiyebilir eğer özel bir durumu yoksa. Küçük parçalara ayırın önüne koyun ve izleyin😅büyük gelen gıdaları diliyle itiyorlar Allah öyle güzel yaratmış ki gerçekten mucize.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir