7.ay Bebek Etkinlikleri

40 görüntüleme
B

Burcu G. Y.

7 Ağustos 2025 15:02
Bebeğimin motor becerileri geliştirmek istiyorum beraber kitap okuyoruz onu çok seviyor ama ben istiyorum ki böyle ellerini de kullansın
G

Gonca Ü.

7 Ağustos 2025 15:30
Merhaba benim oğlumda 7 aylık yazdığım etkinlikleri yapıyoruz sizde denemek isterseniz fikir olsun Borcama oyuncaklar koyup üzerini streçle kapatın bebeğiniz oyuncakları çıkarmaya çalışacak epey oyalıyorda aynı şekilde boş bi koli kutuya delikler açın içine oyuncakların bir kısmı dışarı kalacak şekilde koyun bebeğiniz oyuncakları kurtarsın yine bi kutu veya ayakkabı kutusunun kapağının etrafına çamaşır mandallarını yerleştirin tutup çıkarmasını teşvik edebilirsiniz çorapların içine oyuncakları saklayın verin çıkarsın oyuncakları alüminyum folyayla kaplayın oyuncakları çıkarmaya çalışsın mama sandalyesinin tepsisine bantlar yapıştırın uç kısımlarını kaldırın gerisini kendi çekip kaldırsın hepsi ince motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir