7ay Ayrılık Kaygısı
73 görüntüleme
P
Pelin I.
5 Kasım 2025 21:15
Merhaba , bebeğime desteksiz bakıyorum. Günlük rutinlerimiz var ve çok mutlu. Gündüz uykuları sorunsuz iyi gidiyor. Babasıyla başbaşa oynuyor ya da üçümüz zaman geçiriyoruz. Ama gece olunca 6 aydır sorunsuz uyuyan bebeğim iki saaatte bir saatte bir çığlık çığlığa uyanıyor sadece bana sarılıp geri dalıyor. İlk defa benimle uyumak istedi. Aynı yatakta uyumuyoruz hiç güvenli gelmiyor ve yatağımız yüksek. Var mıdır bir ipucu napmak lazım? Normalde gece uykuya babası yatırıyor

İlsu O. K.
5 Kasım 2025 21:26
Merhaba; ayrılık kaygısı olabilir elbet ama diş sancısıda olabilir diye düşündüm..
S
Sevgi K.
5 Kasım 2025 21:50
Osman hoca 6 ay sonrası için uyanmalar ile ilgili yüksek ihtimalle enfeksiyondandır demişti videosunda
R
Rmy K.
6 Kasım 2025 13:30
Diş olma ihtimali yüksek
P
Pelin I.
6 Kasım 2025 22:11
İki diş çıktı geçen ay yine mi diş geliyor 🥺yeme içme oyun kilo alımı çok iyi ateş halaizlik vs yok o yüzden enfeksiyon seçeneği değil ama yeni bir diş haberi olabilir 🤔 ben çıktı bitti diye düşünüyordum 🥹

İlsu O. K.
12 Kasım 2025 00:35
İki dişle ömür mü geçer Pelin hanım😝 Ön ve azı dişleri sanırım en çok sancı,kaşınma,ağrı yapıyormuş. Enfeksiyon,bakım ihtiyacı,açlık,atak elendiyse bende diş diye düşünüyorum ve sabır diliyorum. 🙏🏻