7ay 10 Günlük Ek Gıda Reddi

147 görüntüleme
B

Burcu K.

3 Temmuz 2026 15:05
Tadımlarımız gayet güzel gitti Blw ile başladık bir anda çat diye ek gıda reddi oldu . Ağzına bir şey koymuyor dokunmak dahi istemiyor önerilerinizi merak ediyorum
M

Melike Ö.

3 Temmuz 2026 16:11
Aynı zamanlarda aynı şeyi yaşadık çok güzel yiyordu sonra aniden bi kesti 1 ay hiçbirşey yemedi diş çıkarma evresiydi dişi çıkardık eski düzene geri döndük çok şükür geçmiş olsun
B

Burcu K.

3 Temmuz 2026 16:15
Bende öyle düşünüyorum inşallah atlatırız anne sütü yeterli gelmiyor çünkü
E

Ebru

3 Temmuz 2026 16:40
Diş çıkarıyordur Burcu hanım benim kızım da 4-5 gün ağzını açmadı kaşığı uzatınca bile ağlıyordu dişler damağı yardı rahatladı şimdi yiyor
B

Burcu K.

3 Temmuz 2026 16:41
Benimki de kaşığı eline alan çocuğum eline almıyor ağzına yiyecek geldiğinde tiksiniyor
S

Sümeyye Y.

3 Temmuz 2026 16:45
Aynı şeyi yaşadım.9. Ay ile 12. Ay arası asla bişey yediremedim.3 ay sadece yoğurt yedi başka hiç bişey yemedi bende zorlamadım. Şuan 16 aylık herşeyi yiyor biraz zamana bırakmak lazım zorlamamak lazım burcu hanım bu ara yine aynı sıkıntıyı yaşıyoruz sanırım diş dönemi hep böyle tabi havalarında çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Kilo kaybı yaşamadığınız sürece herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Begüm A.

Begüm A.

3 Temmuz 2026 17:04
Biz de 9 aylığız aynı durumdayız ben de zamanla geçeceğine inanıyorum bir diş patladı darısı diğerlerine diş dönemi biraz hastalık durumları bir araya geldi bebekler de haklı napalım zorlamamak lazım bazen beslenme reddi de olmuştu [4.ayda](4.ayda) o geçti şükür bu da geçer inşallah hepimiz için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir