7.5 Aylık Yemek İstemiyor
74 görüntüleme
E
Ebruli
14 Mart 2026 13:07
Kızım 7.5 aylık ve 10 kg. Asla ek gıda istemiyor. Ağzını kitliyor. Ne yaptıysam yediremiyorum.
M
Meliha T.
14 Mart 2026 13:26
Başlarda gereğinden fazla beslenme olduysa sonralarda bazen bebekler kendini kapatıyor üstelemeyin sevdiği şeyleri yapın ara ara tekrar deneyin zaten daha 9aya kadar tadım olarak geçiyor ve bebişin kilosu gayet yerinde ayına göre
E
Ebruli
14 Mart 2026 13:35
Başlarda gereğinden fazla beslenme olduysa sonralarda bazen bebekler kendini kapatıyor üstelemeyin sevdiği şeyleri yapın ara ara tekrar deneyin zaten daha 9aya kadar tadım olarak geçiyor ve bebişin kilosu gayet yerinde ayına göre
M
Meliha T.
14 Mart 2026 13:37
teşekkür ederim. İnsan sosyal medyada yiyen bebeleri görünce kendinde suç arıyor ve karamsarlığa düşüyor

Damla B.
14 Mart 2026 13:46
Benim kızım ek gıdaya güzel başlamıştı sonra 7.5 aylıkken bir anda reddeddi zorlamadım. 9. Ayda tekrar iştahla yemeye başladı. Meyveli kavanoz mama verdim her gün ondan yedi 1 öğün falan. İlk başlarda onu da 1 2 kaşık yiyordu sonra çoğaldı 9. Ay itibariyle de her şeyi tekrar yemeye başladı. Altta yatan bir sorun yoksa geçici bir dönem olabilir. Kilosu da gayet iyi maşallah hatta bana fazla bile geldi benim kızım 9 aylık 8 kilo bile değil 沈
E
Ebruli
14 Mart 2026 13:48
sosyal medya günümüzün baş belası zaten benim bebeğimde 9cu ayda 8ci ayda iştahlanmıştı kendi geline pankek yapıp verebilirsiniz küçük küçük merak etmeyin yeme düzeni yavaş yavaş oturuyor 😇
E
Ebruli
14 Mart 2026 13:50
Benim kızım ek gıdaya güzel başlamıştı sonra 7.5 aylıkken bir anda reddeddi zorlamadım. 9. Ayda tekrar iştahla yemeye başladı. Meyveli kavanoz mama verdim her gün ondan yedi 1 öğün falan. İlk başlarda onu da 1 2 kaşık yiyordu sonra çoğaldı 9. Ay itibariyle de her şeyi tekrar yemeye başladı. Altta yatan bir sorun yoksa geçici bir dönem olabilir. Kilosu da gayet iyi maşallah hatta bana fazla bile geldi benim kızım 9 aylık 8 kilo bile değil 沈

Damla B.
14 Mart 2026 13:52
Sürekli emmek istiyor zaten bende hiç reddetmedim açıkçası kiloda onun da etkisi var diye düşünüyorum.
E
Ebruli
14 Mart 2026 13:53
Geçici bir dönem bence diş sancıları, bağımsızlık duygusu vs etkiliyor hep. Siz yemek yerken onu da masaya oturtun karşısında yiyin. İlk başlarda insan baka baka yerken üzülüyor ama benim kızım öyle yemek yemenin rutin olduğunu anladı. Biz yerken yemese bile eline verdim bir şeyler. 9. Ayda birden elinde köfte patates tutup yemeye başladı. O kemirirken ben de kaşıkla yediriyorum. İnşallah sizin de bu dönem kısa sürer yemek yemeye başlar iştahla
Yükleniyor...