7.5 Aylık Oyun Aktivite Önerisi
107 görüntüleme
A
Asude
24 Ekim 2025 18:07
Merhaba 7.5 aylık kızım genellikle sesli hareket eden fisher price oyuncaklar, hışırtılı kitap, çıngıraklar, normal kitaplargi gibi oyuncaklar ile oynuyor. Alternatif ne oyuncak ve etkinlik alabilirim? Memnun olduklarınız ile ilgili tavsiye almak isterim.
E
Emel D. ..
24 Ekim 2025 18:52
Bizim de benzer oyuncaklarımız. Pofidik magnet puzzle,cırtlı kitap, bul-tak,eğitici köpekçik,çıngıraklar,müzikli hareket eden oyuncaklar falan var. Sosyal medyada annelerin poponla, koli bandıyla ya da farklı malzemelerle etkinlik yapmaya çalıştığını görüyorum. Eksik hissettiriyor bana. Daha fazla oyuncak da alıp yığmak istemiyorum. Zaten kitaplara daha çok ilgisi var şu an.çok oyuncak odaklanma sorunu ve çabuk sıkılmayı getiriyor.
S
Sevgi K.
7 Kasım 2025 19:06
Eksik hissettirmesi sosyal medyanın dayattığı birşey bence. Tanınmış kişiler reklam alırken bedavaya temin ettikleri ürünleri sanki muhakkak alınması gerekiyor yoksa bebeğimiz eksik kalacak kaygısı oluşturuyor bizde. Annelik içgüdümüz bile pazarlama stratejisi olmuş. Ben uyku düzeni,hangi bebek ne kadar yedi, derli toplu ev videoları görmekten çok sıkıldım açıkçası bu yüzden bir süre ara verdim o kadar rahatladım ki anlatamam. Evdeki çoğu şey bebeğim için yeni bir nesne tanıması gereken yeni bir oyuncak aslında. Tabiki zeka kartıları gibi şeylerle desteklemek lazım ama sling bağlıyken beraber kek yapmak bile güzel bir aktivite bence.