7,5 Aylık Emekleme Yok

51 görüntüleme
S

Sema D.

6 Ağustos 2025 09:46
7,5 aylık kızım ve zamanının çoğunu oyun matı üzerinde karın üstü geçiriyor fakat emeklemeye çalışmıyor veya dizlerinin üstüne çıkmıyor sadece çırpınıyor ve istediği oyuncağa uzanıyor, ne zaman emekler , ayağının üstüne bastırmaya çalışıyorum ondada basıyor ama adımlama becerisi yok
D

Derya Ö.

6 Ağustos 2025 09:51
Emeklemek için henüz küçük emeklemek gelişimin parçası değildir.Kızım hiç emeklemeden yürüdü oğlum 10 aylıkken emeklemeye başladı ☺️
Fahriye B.

Fahriye B.

6 Ağustos 2025 09:54
Benim kızım şuan 13 aylık ve hala emeklemiyor ama yürüyor 11 aylıkken yürümeye başladı. Oda sizin çocuk gibi sadece çırpınırdı hiç diz üstü durmadı. Doktorumuzda emeklemek zorunda değil demişti ve haklı 👍❤️
B

Büşra K. ..

6 Ağustos 2025 10:31
Merhaba her bebek emeklemez bu bir gelişim göstergesi değildir ayrıca daha küçük emeklemeyi beklemek için herşey zamanla yerine oturur dert etmeyin sizden bağımsız benim kızım 11.ayında emekledi 13.ayında yürüdü kızım daha erken emeklerdi hevesi vardı fakat ben hiç kucağımdan indirmedim çocuğu birşeyleri keşfetmesine izin vermedim çocuğun ayağı halıya değmiyordu o kadar söyliyim size fakat yanlış yaptım gelişimini baltaladım keşfine engel oldum yani demem o ki hayatın akışında herşey normal şekilde ilerler takmayın kafanıza 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir