7,5 Aylık Bebeğim Mama Su Ek Gıda Hiçbir Şey Yemiyor İçmiyor
187 görüntüleme
B
Beste Ö.
1 Mayıs 2026 11:21
dün aksam baslayan mama reddimiz var sadece meme emdirebildim ama doğuştan beri mama ile destek alıyor suan su içmiyor mama yemiyor ek gıda bi kasık yedi. Huzursuz görünmüyor . Kasıkla bile denedim ama istemedi mamayı napıcam böyle bir şey yaşayan var mı? Diş kaşıntısı yüzünden mi acaba
G
Gizem D.
1 Mayıs 2026 12:13
Aynı dönemi aynı aylarda biz de yaşamıştık oğlum birçok tetkike girdi ama reflü dışında bir sorun tespit edilmedi günlük çişli bez sayısı takip ediliyor ya da minimum yemesi gereken mama miktarını saymıştım ben. Biraz kilo da vermişti hatta ama sonra yavaş yavaş düzeldi. Beslenme reddinin direkt etkili çözümü yok malesef, umarım düzelir

Emel C.
1 Mayıs 2026 12:23
Benim bebegim diş çıkarma döneminde bu şekilde oluyor mama ek gıda hicbirsey yemiyor asla zorlamiyorum bunu 4 aylıkken bile yaşadım suan 1 yaşında yine diş çıkarıyor canı isterse çok az yiyor bence zorlamayın ek gıda konusunda ama bez satışı düşerse bi doktora görünmenizi tavsiye ederim

Damla B.
1 Mayıs 2026 12:33
O dönemde benim kızım da beni emmek dışında (tek meme o da) beslenmeyi kabul etmemişti. Üstüne çok gitmeyin. Enerjisi yerindeyse bezi iyiyse sorun yoktur. Kızım sadece emiyordu bazen çok nadir de 1 kaşık ek gıda alıyordu su da içmiyordu ama her şey yolundaydı. 8. Ayda bir de hastalandı daha da arttı reddi ama 8.5 aylıkken iştahı yerine geldi o günden beri de şükür bir daha ne meme ne mama reddi yapmadı. Sanırım 7. Aydan sonra bir haller geliyor bebeklere

Mine Ş.
Premium Üye
1 Mayıs 2026 12:55
Biz de 8 aylığız bir kaç gündür yemek istemiyor oturup ağlıyordum sinirden oğluşumun bu sabah 1 dişi patlamış çıkmış bebeğim çekmiş ama ben anlamamışım 🥹
Yükleniyor...