7.5 Aylık Bebeğim İçin Nemlendirici Önerisi

658 görüntüleme
E

Esra A.

21 Nisan 2026 11:13
Bebeğimin yüzünde bazı bölgeler kurur gibi oldu nemlendirici losyon vb önerisi olan var mı
Gizem K.

Gizem K.

21 Nisan 2026 11:44
Atopik cilt dermatit var bebeğim de mustela denedik ama hiç rahatlatmadı . Daha sonra ben Bioderma’ın atipik ciltler olan nemlendiricisinden aldım eczaneden ve gerçekten çok iyi bir nemlendirici size de tavsiye ederim
E

Esra A.

21 Nisan 2026 11:49
Teşekkür ederim 🙏
Göktenur B.

Göktenur B.

21 Nisan 2026 12:09
Bioderma öneririm bende iki oğlum da hassas ciltli cildiye doktoru önermişti bu markayı hem bebek hem yetişkin kullanılabiliyor içeriği temiz
Betül K. B.

Betül K. B.

22 Nisan 2026 09:21
Merhaba benim 7,5 aylık bebeğimin cildinde özellikle yüzünde kuruluk var. Eczanemizin önerisi ile Biabalm Barrier Cream aldık. Parfüm ve alkol içermiyor. İnce, kolay emilen bir yapısı var. 2-3 gündür yüzüne kullanıyorum, gayet memnun kaldım.
E

Esra A.

22 Nisan 2026 10:44
Göktenur Bektaş
Bioderma öneririm bende iki oğlum da hassas ciltli cildiye doktoru önermişti bu markayı hem bebek hem yetişkin kullanılabiliyor içeriği temiz
Teşekkür ederim 🙏
E

Esra A.

22 Nisan 2026 10:44
Betül Kavalcı Bedir
Merhaba benim 7,5 aylık bebeğimin cildinde özellikle yüzünde kuruluk var. Eczanemizin önerisi ile Biabalm Barrier Cream aldık. Parfüm ve alkol içermiyor. İnce, kolay emilen bir yapısı var. 2-3 gündür yüzüne kullanıyorum, gayet memnun kaldım.
Teşekkür ederim
Z

Zeliha D. ..

12 Mayıs 2026 11:27
Hindistan cevizi yağı
Ö

Övgü A.

12 Mayıs 2026 12:02
image
bana bunu önerdi doktor bebeğim 5 aylık gövdede allerjik kuruluklar vardı bununla nemlendiriyoruz memnunum
H

Hilal Ç.

21 Mayıs 2026 09:25
Sağ doğal zeytinyağı biraz suyla inceltip sürebilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir