7,5 Aylık Bebeğim
125 görüntüleme
G
Gizem K. A.
7 Şubat 2026 09:05
Merhaba bebeğim 7,5 aylık kız bebek. Avizelere, el ve parmaklara çok fazla ilgi duyuyor. Avizeye bakınca hareketlenip çığlıklar atıyor. Parmaklarını hareket ettirip izliyor sürekli. Biz parmaklarımızla ya da ellerimizle ona yönelip bir şey yapınca heyecanlanıyor gülüyor. Normal midir acaba?
A
Azra
7 Şubat 2026 09:08
6 buçuk aylık bebeğim aynı şekilde elleri çok sever elimizi hareket ettirdikçe mutlu olur normal olduğunu düşünüyorum önemli olan sosyal gülümseme ve isme tepki vermesi
G
Gökçin N.
7 Şubat 2026 09:16
7.5 aylık kızım,sık sık sanki ilk defa görmüş ve dünyadaki en güzel şeymiş gibi ellerini incelemeye başliyor. Benim elime sarılarak uyuyor ordan anlayın 😁
G
Gülcan Ş.
7 Şubat 2026 09:33
Benim kızım da öyle parmaklarımı oynatınca tutup ağzına almaya çalışıyor🤣 dünyanın en iyi oyalayıcı 5 dakikası
B
Büşbüş
7 Şubat 2026 09:33
Merhaba benim oğlumda avizelere bakıyor mesela uyutuyorum ya o an kafasını kaldırıp bi avize kontrolü yapıyor 😅 parmaklarına vs bakması da normal bence ellerini tanıyor. Mesela elinizle gel gel falan yaparsanız dikkat ettiği için kitleniyorlar ve daha sonrasında tekrar ediyor
G
Gizem K. A.
7 Şubat 2026 09:51
Çok sevindim bebişlerin ilgi duymasına. Biraz tedirgin olmuştum bu kadarı anlamlı mı diye. Teşekkür ederim ilginize 🤗

Fatma A. U.
7 Şubat 2026 11:33
Benim kızımda 7 buçuk aylık çok sever merak etmeyin herşey yolunda 😂