7.5 Ay Desteksiz Oturamama
246 görüntüleme
T
Trksmyy
17 Temmuz 2026 18:17
7 buçuk aylık oğlum hala desteksiz oturamıyor. Dengesini koruyamadan devriliyor hemen. Gün içinde bol bol oturtuyorum önüne oyuncak vs koyup ama oturmaktan da pek hoşlanmıyor çok çabuk sıkılıp kendini kaydırıp yatıyor. Normal mi hala desteksiz oturmaması?

Ebru K.
17 Temmuz 2026 18:45
Çok normal benim kızım dokuz aylık yeni oturmaya başladı ben yine de guvenemeyip arkasına yastık koyuyorum endişe etmeyin
H
Hilal
17 Temmuz 2026 19:05
Benim kızım da 9 aylıkken desteksiz oturmaya başladı
H
Hatice A.
17 Temmuz 2026 20:54
Benim oğlum da dediğiniz gibi yapıyordu doktor kan değerlerine falan baktı bir sıkıntı yoktu sonra yürümesi de gecikti 18 aya kadar normal diye bekledik, sonra yürümeye başladı ama hep düşüyordu ortopediye götürdük kalça gelişim geriliği çıktı.sonrasında takip tedavi derken biraz uğraştırdı bizi.
Size tavsiyem bir uzman görüşü almanız.
T
Trksmyy
17 Temmuz 2026 21:00
Benim oğlum da dediğiniz gibi yapıyordu doktor kan değerlerine falan baktı bir sıkıntı yoktu sonra yürümesi de gecikti 18 aya kadar normal diye bekledik, sonra yürümeye başladı ama hep düşüyordu ortopediye götürdük kalça gelişim geriliği çıktı.sonrasında takip tedavi derken biraz uğraştırdı bizi.
H
Hatice A.
17 Temmuz 2026 23:13
Yaa geçmiş olsun üzüldüm aslınds kucakta falan oturuyor mama sandalyesinde de oturuyor ama yere bırakınca çabuk sıkılıp yatmak istiyor kalça ultrasonu çekildi 2 kez bir problem yoktu bizim ama yine de bir sonraki kontrolde doktoruna bir sorayım teşekkürler
Ş
Şeyda A.
22 Temmuz 2026 11:34
Bizde 8 aylıkken götürdük doktora desteksiz oturmadığı için ve hemen sıkılıyordu oturmaktan yatıyordu
Doktor daha erken her bebeğin gelişimi farklı lütfen başka bebekleride görerek veya milletin dedikleriyle gelmeyin dedi şuan 10 aylık desteksiz oturuyor sadece yerden kendini oturma pozisyonuna alamıyo bunun için götürecem bakalım
Doktor daha erken her bebeğin gelişimi farklı lütfen başka bebekleride görerek veya milletin dedikleriyle gelmeyin dedi şuan 10 aylık desteksiz oturuyor sadece yerden kendini oturma pozisyonuna alamıyo bunun için götürecem bakalım
Yükleniyor...