7.5 Ay 20 Dk Bir Gece Uykusundan Uyanma Lütfen Yardım
50 görüntüleme
Z
Zeynep E. B.
12 Ocak 2026 05:37
7:30 aylık bebeğim var altıncı ayına kadar gece uykuları çok güzeldi çok nadir uyanırdı ilk üç ayimiz bile çok güzel geçmişti gece ben uyandırmadıkca uyanmazdı 6. Aya girdik herşey cok değişti alt iki dişimizi çıkardık şuanda üst dişlerimizde birşey yok diş sancısı çekmedıgını düşünüyorum okadar zamandır 6. Aydan beri gece uyanmaları başladı yaklaşık 20 gündür de akşam 7.30 da geve uykusuna yatıyor gece 12 ye kadar bazen yarım saat 1 saatte bir uyanıyor sonrasında gece 2-3 gibi uyanıyor bazende saatte 1 uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım bu kadar uyanması normal gelmiyor bana lütfen yardımcı olun diş oldugunu düşünmüyorum bır belırtı yok üzerini odaya göre gıydırıyorum dereceyle takip ediyorum altı temiz karnı tok emzirerek uyutuyorum diyeceksiniz emmek için uyanıyor hayır her uyandiginda meme teklif etmiyorum emziği veriyorum geri uyuyorbazen uyumuyor bır süre yanında yatıyorum pış pış yapıyorum 20 dk da bir ağlayarak uyanmak nedir mahvoldum artık 3. Ayından ıtıbaren hep uykularına sabah uykulaırınada dıkkat ettım sabah 7.30 akşam 7.30 arasında tuttum hep tabı aradaa aksamalar oldu lütfen çaresi nedir nerde yanlış yapıyorum söyleyin yakın zamanda kabızlkö yaşadık atlattık cok şükür burnundan hırıltı gelıyordu kuruluktandır diye nemlendirici aldım onuda çözdük geçmezse serm fizy. Damlatıyorum gazı olabılır oyuzden sabah akşam 1-2 yk rezene vermekimiyim sizce? Papatya çayıda karıştırsam olurmu? Lütfen destek
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.