70 Günlük Bebek Hasta

91 görüntüleme
Ö

Özgen K.

31 Mart 2026 17:52
70 günlük bebeğim Burnu akıyor hapşırıyor şiddetli huzursuzluk ve ağlıyor ne yapmalıyım. 3 yaşında abimiz var oda burnu akıy ve hapşırıyor
M

Merve D. ..

Premium Üye
31 Mart 2026 18:11
Geçmiş olsun ,çok küçükmüş imkanınız varsa çok kalabalık olmayan bir hastanede bir çocuk doktoruna görünsün takipte olması iyi olabilir salgın var diye hastanelere de götürmek istemiyoruz ama çok iyi bir koruma sağlayıp muayene için görürseniz içinizde rahat olur.
Ö

Özgen K.

31 Mart 2026 18:19
Götürdüm aslında tylol yazdı yarım ölçek verebilirsiniz daha kötü olursa serum ile antibiyotik dedi. Burun temizliği yapıyorum inşallah kötü olmadan atlatırız
M

Müge Ö.

31 Mart 2026 18:46
Başka bi doktora daha götürün daha 70 günlük hastalığı neymiş ki hemen antibiyotik diyor ?
S

Sinem K.

31 Mart 2026 20:12
Bebeğim 2 aylıkken ikimizde covid olduk, ona rağmen Dr ikimize de hiç bir ilaç vermedi, bol bol emzireceksin ve bebeğin burnu açık olacak dedi sürekli serum fizyolojik damlattık burnuna rahat nefes alsın diye, şuan 10 aylık bugüne kadar 3 kere de soğuk algınlığı oldu, hiç birinde calpol dışında bi ilaç yazmadı :/ siz imkanınız varsa başka bir doktora daha görünün bence içiniz rahat etsin
Hatice C. .

Hatice C. ..

31 Mart 2026 21:18
Özgen Kanar
Götürdüm aslında tylol yazdı yarım ölçek verebilirsiniz daha kötü olursa serum ile antibiyotik dedi. Burun temizliği yapıyorum inşallah kötü olmadan atlatırız
Bebek icin bol bol emzirin burun temizligi yapin fizyolojek su ile nazal burun aspiratörle de her burna su veriste kalan suyu cekersiniz abisi icin de tavuksuyuna sarimsakli soganli tavuk dilimli sehriye corbasi ayaklarina limon sürerseniz cabucak ilacsiz atlatir inşaAllah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir