7 Saat Aç

60 görüntüleme
Z

Zelal ..

13 Ocak 2026 07:18
Merhabalar bebeğim 54 günlük.37 haftalıkken doğdu doğum kilosu 2100 bebeğim en son sabah saat 3 te beslendi sonra bi uyandık saat 10.00 7 saat aç kalmış çok korkuyorum. Dün de tahlil yaptırmıştık idrarında enfeksiyon çıkmıştı 2 saatte bir besleyin demişti doktor ama biz uyuyakaldığımız için şuan şekeri vs için korkuyorum
G

Gökçin N.

13 Ocak 2026 07:45
Artık yapacak birşey yok, kafaya takmadan devam edin ama bundan sonra dikkat edin saat aralığına. Bebeklerin uykuya da ihtiyacı var sonuçta. Keyfi yerindeyse, boş boş bakmıyorsa,soğuk soğuk terlemiyorsa sıkıntı yoktur. Biz anneler çok yoruluyoruz herşeyi mükemmel yapmaya çalışırken arada böyle durumlar oluyor. Kendinize de yüklenmeyin.
B

Buket ..

13 Ocak 2026 08:02
Gün içinde aksatmadan beslemeye devam edin bir şey olmaz , doğumdan 2-3 gün sonra bende yorgunluktan 7-8 saat uyumuştum hatta öyle bir uyumaydı ki bebeğimi doğurduğumu unutmuştum..
Z

Zelal ..

13 Ocak 2026 08:16
Tüm gece o da uyumadı uykusuzluktan bitap düştü az önce mamasını içerken uyandırmıştım içer içmez uyuyakaldı uyandıramadım altını açtım öyle uyandı ama yine halsiz düştü bu beni korkuttu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir