7 Buçuk Aylık Uyku Sıkıntısı

113 görüntüleme
E

Elif ..

25 Ocak 2026 21:02
bebeğim bu ara sıklıkla gece uykusuna yattıktan yarım saat sonra uyanıyor bu aya özelmi bu nedir varmı bunu yaşayan nasıl aştınız
Ceren

Ceren

25 Ocak 2026 21:27
aynı durumdayız 7ay 11 gün artık dayanamıyorum gece saat başı ayakta emerek uyuyo aşamadık bu durumu
E

Elif ..

25 Ocak 2026 21:29
Beni yoran kısım uykusu çok geçe kayıyor bugün 7 buçuk da yatırdım 8 de gerş kalktık ve geri uyumamız minumum 2,5 saat sonra
S

Seda N. S.

29 Ocak 2026 11:21
Odadan hiç çıkarmamak gerekiyor gece uykusunda uyandıysa uyuyana kadar odada kalmaya devam edin eğer kriz ağlaması varsa ev karanlıkken koridora çıkıp bi hava değişimi yapıp geri girebilirsiniz ama oyun oynamaya ışıklı ortama vs dönmemesi gerekiyor onun gece olduğunu ve uyuması gerektiğini anlaması için uzmanlar bu şekilde öneriyor bende öyle yapıyorum ayrıca uyku rutini çok işr yarıyor her gece aynı sırada aynı şeyleri yapınca bebek evet uzun uyumam gerekiyor diye düşünüyor bence biz yenidoğan döneminden beri yapıyoruz atak dışında yaşamıyoruz atak döneminde gecenin ortasında kalkıyor 1-2 saat sürüyor bazen yine odadan çıkmıyoruz oynamıyoruz mümkün olduğunca konuşmuyoruz umarım faydası olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir