7 Aylk Bebek Uyku

92 görüntüleme
M

Mediha

14 Ocak 2026 19:12
7 aylık bir bebeğin uyanıklık süresi ne kadar olmalı son uykudan önce kaç saat uyanık kamalı ve gündüz 2 uyku mu 3 uyku mu devam etmeli
Ebru K. .

Ebru K. ..

14 Ocak 2026 19:27
Evet bu sorunun cvp ben merak ediyorum akşam uykusuna gece 00:00 geçiyor yanlış oluyor biliyorum ama asla uyumuyor
Aybike A. .

Aybike A. ..

14 Ocak 2026 19:40
Benim oğlumda öyle şuan 9 aylık ve şimdiye kadar kaç kere erken yatırmayı denedim ama asla uyumuyor hatta geri kalkıp sabaha kadar oturuyor o yüzden ben onun canı ne isterse öyle yapıyorum artık 😀
M

Mediha

14 Ocak 2026 19:50
evet bizde de aynı durum erken yatırıyorum uyumuyor biraz geç yatırıyorum uyumuyor tam aralığı tutturuyorum uyumuyor saatler sürüyor saatler sürmese bile yarım saat sonra tekrar uyanıyor bu döngüden çıkan bir anne var mıdır acaba 🤔 😀
G

Gülcan Ş.

14 Ocak 2026 19:53
Yaa benim kızım 19.30 ile20.30 arası uykuya geçirmeye çalışıyorum standart bu ama son zamanlarda uyku olayı biraz bozuldu ama hala gündüz 3 uyku yaptırmaya çalışıyorum ne zaman sinyal veripte gece uykuları zorlaşırsa gündüz 2 uykuya geçerim
Fehime Y.

Fehime Y.

14 Ocak 2026 19:59
Bizimde bu şekildeydi bende çözümü sabah 7 de uyandırıp ilk uykuyu 11 den 13 e kadar eikinci uykuyu ise 16 dan 17ye kadar uyutuyorum ardından da 20 20.30 gibi gece uykusuna geçiyoruz gecede 1 de ve 5 de uyanıp beslenip tekrar yatıyoruz çözümü ancak bu şekilde bulduk 😂😂
Aybike A. .

Aybike A. ..

14 Ocak 2026 20:02
Gündüz uykusundaki aralıklar da çok önemliymiş şuan 3-3.5 saat tutuyorum ben aralıkları oğlumda buna alıştı ama yinede gece uykusuna erken geçemiyoruz malesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir