7 Aylık Yüz Üstü Uyuma
111 görüntüleme
H
Hazal
25 Temmuz 2025 14:17
Bebegım 7 aylık 5 buçuk Aydan berı sırt üstünden yüz üstüne dönuyor ara ara tam tersı olarak dönuyor ama karın üstündeyken yorulunca kafasını yere gömüyor ağlıyor dönmuyor tamamen keyfine bağlı. Bu zamana kadar anne yanı besık kullandık hareketlerı kısıtlı olduğu ıcın yüz üstü donemıyordu. dünden berıdır park yatak kullanıyoruz genıs yatarken sureklı yüz üstü dönuyor. Epey gozlemledım gece bı ara kafasını yere gömuyordu sonra kurtardı yan döndu uyudu aradan zaman gectı dönemeyınce ağladı uyandı. Geve uykuda bısey olur dıye korkuyorum nasıl engelleyeceğim yüz üstü uyumasını

Nazife ..
25 Temmuz 2025 14:19
aynı durumu yaşıyorum eğer kendisi öyle dönüp uyuyorsa sorun olmadığını söylediler
A
Ayşe A.
25 Temmuz 2025 14:30
Benim bebeğim de 4 aylık olacak neredeyse 1 aydır öyle ve asla çözüm bulamadım sadece uyurken de değil gün içinde ne zaman sırt üstü yatırsam direk yüzüstü dönüypr ve öyle kalıyor asla sırt üstü yatmak durmak istemiyor acaba bi ağrısı mı var diye düşünmeye başladım neden olabilir

Nazife ..
25 Temmuz 2025 18:26
doktor bize reflü olabilir demişti sırtüstü yatarken rahatsız olduğu için uyumuyo olabilirmiş

Hanife A. ..
25 Temmuz 2025 18:33
Dönmeyi öğrenen bebeğim yüz üstü uyuyor artık. Öyle rahat ettiğini düşündüğüm için dokunmuyorum. 7aylik. Kafasını kaldırıp sağa sola çevirebiliyorsa korkacak bir şey yok bence.
M
Melike G.
26 Temmuz 2025 19:25
Benim kızımda 5. Ayındn beri yüz üstü yatmak istiyor kusması reflüsü yok, 7. Ayına girmesine 9 gün var bir sorun olur mu acaba dönerkende kendini uyandırıyor 😓
M
Melike G.
26 Temmuz 2025 19:26
İki yanına yastık koyuyorum gene başarıyor dönmeyi
D
Dilara Ü.
31 Temmuz 2025 19:33
Bence yastık koymayın dönerken yastık üzerine gelebilir Allah korusun bırakın nasıl rahatsa öyle uyusun zaten doktorlar da diyor kendisi donuyorsa müdehale etmeyin diye onlar açıyor burunlarını