7 Aylık ve Gece 2 Saate Bir Uyanıyor

163 görüntüleme
G

Gizem N. S.

4 Ağustos 2025 19:19
7 aylığız ve geceleri 2 saate bir çığlık atarak uyanıyor ve gözler kapalı bir şekilde mamayı verene kadar yada emzirene kadar kadar ağlıyor yani illa mama yada meme istiyor normalde bu ayda uykusu uzar diyorlar ama bizim olmuyor böyle olan yada böyle olup uyku süresini uzatan var mı
S

Saziye G.

4 Ağustos 2025 19:22
Benim oğlumda normalde gece beslenmesi yapmazdı 7 aylık 2 bazen 3 kez kalkıyor beslenmeye ve biberon gelene kader ağlıyor . Bizimkisi 2 diş çıkardı bu ayda iştahı baya azaldı ben ona bağlıyorum
L

Leyla O.

4 Ağustos 2025 19:22
Merhabalar, meme veya mama ile uyutmak desteki uykuya girmekte ve bebiş geceleri o desteği aramakta, mama ve meme olmadan uyumaması gözlemlenen bir durum. 6 ay itibariyle desteksiz uyku eğitimi tavsiye ediyorlar. Teorik bilgi bu şekilde. Pratikte durum bizde de aynı, 11 aylık ve meme olmadan asla uyumuyor
E

Ecem N. G.

4 Ağustos 2025 19:25
Diş çıkarıyor olabilir mi çığlık atıyorsa ondan dolayı olabilir memede sakinleşmek istiyordur
I

Irmak A. ..

4 Ağustos 2025 19:55
12 aylık ve gece kaç defa kalktığını saymıyorum bile. Meme olmadan asla uykuya geri dönmüyor. Yapabilen tecrübeli anneler varsa tavsiyeler harika olurdu
V

Vildan Ö.

4 Ağustos 2025 20:03
Ben iki oğlumda ayları büyük oldugu için bir iki uyanmasını su ile geçiştiriyordum. Ama şuan 6 ay 20 günlük bebeğim 1 aydır aşşırı kalkıyor. İki diş patlattı bu dönemde. Osman hocanın soru cevaplarında osanit diş toplarını görüp sipariş verdim bugün yatmadan ondan verdim inşallah etki eder kesilir sancıları 😏
Z

Zekiye Ö.

4 Ağustos 2025 20:08
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. İki aydır aynı durumdayız. Sıcaktan dedim dişten dedim ama yok ne yapsam değişmedi uyku düzeni.
G

Gizem N. S.

5 Ağustos 2025 10:39
Evet arkadaşlar diş çıkaracak kabarık ama daha çıkmadı ama fiş önceside iki saate bir kalkıyordu tetagil kullanıyorum ben ama bilmiyorum çok etkisi var mı bide soğuk meyveler filan veriyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir