7 Aylık Uyku Nolur Yardım

84 görüntüleme
A

Aslı

17 Nisan 2026 23:57
Allah aşkıma artık yorgunluktan bayılacağım yüz defa uyutulur mu bi cocuk 8 den beri uykusu da var. Gündüz uykularında bu kadar direnmiyor ama akşam 8 olsun gör artık bayılıcam. Zaten uykuyu sevmezdi ama bu ne 15 dk da bir uyanıp ağlıyor. Tok yatırıyorum, emziriyorum yok. Ayakta sallanırdı istemiyor beşikte sallanırdı istemiyor kriz resmen erken yatırıyorum yok geç yatırıyorum yok bu normal mi ya
S

Seval Y.

18 Nisan 2026 00:22
Dis yüzünden olabilir mi, benim bebegimde uyumuyordu meğersem dis yuzundenmis. Iki dis çıkınca biraz rahatladı. 7 ay 16 gunluk.
Şimal

Şimal

18 Nisan 2026 00:39
Tam olarak suan aynı durumdayız ve gerçekten çok yorucu oluyor çok iyi anlıyorum sizi. kimi diş diyor kimi yeni beceriler öğreniyordur diyor süreç zor gerçekten ama hepsi geçecek kendimizi motive etmeye çalışalım🥰🌸
B

Buket A.

18 Nisan 2026 00:41
Diş olablir mi acaba? Benim bebeğimde 7. Ayında aynı anlattığınız gibi oldu 15 gün sonra diş çıkardı sonra eski düzenine döndü
A

Aslı

18 Nisan 2026 05:05
Seval Yelken
Dis yüzünden olabilir mi, benim bebegimde uyumuyordu meğersem dis yuzundenmis. Iki dis çıkınca biraz rahatladı. 7 ay 16 gunluk.
Umarım diştir ve çıkarınca rahatlar çocukta perişan oluyor bende
A

Aslı

18 Nisan 2026 05:06
Buket Akdemir
Diş olablir mi acaba? Benim bebeğimde 7. Ayında aynı anlattığınız gibi oldu 15 gün sonra diş çıkardı sonra eski düzenine döndü
Umarım diştir ve çıkınca rahatlar sabaha kadar kaç defa ağlayıp uyandı sayamadım bile
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir