7 Aylık Uyku

75 görüntüleme
Z

Zeynep O. ..

4 Mayıs 2026 16:04
Kızım 7 aylık oldu bugun. Son 10 gündür aşırı uykuya direniyor gündüz uykusu ikiye düştü ama zorla uyutmaua calisuorum uyumak istemiyor uyusa da yarım saatten fazla sürmüyor uykusu. Böyle olunca gece uykusu arasında süre epey üzüyor saat olarak . Aynı durumda olan varmi

derin

Premium Üye
4 Mayıs 2026 16:34
Bizim de üç gündür öyle sabah uykusundan sonra uyumamayı çok diretiyor geceleri uyuyor gayet güzel ama gündüzleri bizimki de öyle oldu aynen yedi aylık oldu tam niye böyle bilmiyorum iştahsızlık da var bizde
Z

Zeynep O. ..

4 Mayıs 2026 16:36
🦋derin
Bizim de üç gündür öyle sabah uykusundan sonra uyumamayı çok diretiyor geceleri uyuyor gayet güzel ama gündüzleri bizimki de öyle oldu aynen yedi aylık oldu tam niye böyle bilmiyorum iştahsızlık da var bizde
Benim gece de aynı gündüz de gece ağlıyor sürekli sabaha kadar çok fazla uyanıyor gündüz de her uykusunda uyumak istemiyor sizinki kaç uyku yapıyor gündüz
Seval b.

Seval b.

4 Mayıs 2026 20:18
Kızım 7ay 12 günlük. Ne gece ne gündüz diyeyim size :) gündüz yarım saat falan uyuyor o da ona yetmiyor dolayısıyla ikiden fazla uyku oluyor. Tamamen vücudunun isteğine göre da davranıyorum. Çünkü uyuyamıyor diş durumundan dolayı.
Z

Zeynep O. ..

4 Mayıs 2026 20:21
Seval b
Kızım 7ay 12 günlük. Ne gece ne gündüz diyeyim size :) gündüz yarım saat falan uyuyor o da ona yetmiyor dolayısıyla ikiden fazla uyku oluyor. Tamamen vücudunun isteğine göre da davranıyorum. Çünkü uyuyamıyor diş durumundan dolayı.
Bende dişe bağlıyorum aslında ama bıraksam 7 saat bile uyumadigi oluyor atak filan da değil ay olarak uyku aralıklarına da dikkat ediyorum eskiden tam saatinde uyurdu şimdi saati gelince uyumuyor geçince de uyumuyor gece de hep uyanıyor ağlıyor bu nasıl bı dönem bilmiyorum ama aşırı zorluyor artık acaba geçer mi anlamaidm ki
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir