7 Aylık Uyku

131 görüntüleme
E

Edanur G.

2 Aralık 2025 19:39
4. Ay itibariyle uyku problemimiz başladı. Gündüz uykuları çok düzenli ama gece uykusuna 7 buçuk 8 gibi gece uykusuna çok kolay bi şekilde geçiyor ama 15 20 dakikada bir uyaniyor. Kucağıma almadan geri dalamıyor. Her uyanışında emzirmem de gerekmiyor ama illa ki Kucağıma almam gerekiyor. Bu şekilde 4 5 kez uyaniyor. Problem nerde bi türlü bulamadım saat 12ye kadar bu şekilde sonrasında bazen saat başı bazen 2 saatte bir uyaniyor. Ama o ilk uykuya geçince çok aşırı sık uyaniyor ve bu uzun zamandır böyle. Bunu yaşayan var mı başka?
D

Duygu M. E.

2 Aralık 2025 19:45
Aynı şeyleri yaşıyoruz şu anda kucağımda koala gibi uyuyor yatağa geçince uyanıyor uyku aralıkları çok sık 5.5 aylık olduk ama kesintisiz uyku göremedik
A

Asena Ş.

2 Aralık 2025 19:48
Bizde aynı şekilde ya emmek istiyor ya da kucağıma gelmek
E

Edanur G.

2 Aralık 2025 19:58
Uyku eğitimi de veremem ben kıyamam ağlamasına da dayanamam ama şuan beni zorlayan şey akşam oturup eşimle dostumla sohbet edememek gene gece saat başı uyanmaya alıştım da🙄
A

Ayşe D.

2 Aralık 2025 20:31
of 4. aydan beri bizde de durum aynı ilk uykusu 18 20 dk sürekli yarım saatte uyanıyor belli bi zamandan sonra saat başına geçiyor 5.5 aylık düzelir diye bekliyorum ama sanırım uzun sürecek
E

Edanur G.

2 Aralık 2025 21:02
Ben de düzelir diye bekledim ama hiç gelişme yok atak felan dedim ama yok düzelmedi
M

Merve D.

3 Aralık 2025 18:18
Benim bebeğim de 6.5 aylık aynı sorunları yaşıyorum gündüz uykuları iyi akşam uykusu yaklaştıkça geriliyorum çünkü saatler sürüyo koyuyorum 5 dk içinde uyanıyo ve emmeden sakinleşmiyo belli bi saate kadar bu şekilde sonra 1-2 saat aralıklarla uyanıyor,ben de akşam bi saat oturup kendime vakit ayırmanın hayalini kuruyorum ama maalesef akşam 8-9da gece mesaim başlıyor ve 2-3 aydır bu şekilde
E

Edanur G.

3 Aralık 2025 18:32
Aynı durumdayız malesef ne zaman düzelir hiç bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir