7 Aylık Sürekli Ayakta Durmak İstiyor
225 görüntüleme
M
Merve E.
30 Haziran 2026 15:52
Merhabalar, bebeğim 7 ay 2 günlük. Yere koyduğum an direkt koltuğa emekleyip ayağa kalkıyor. Oyun ile matta tutmaya çalışsam da odağı çok uzun sürmüyor hemen koltuğa gidip ayağa kalkıyor. Uzun süre ayakta kalması sıkıntılı mı? Ya da odağını başka yere çekmek için önerileriniz var mı?

Figen
Premium Üye
30 Haziran 2026 15:57
Bizimki de öyle idi hiçbir sorun yok. Bebis becerilerini geliştiriyor. 9 aylık olduk 10-15 saniye ayakta durmaya başladı desteksiz
T
Tuğba B. ..
30 Haziran 2026 16:19
Siz desteklemeyin daha erken 10 aydan önce . Ama engelde olmayın bebişe
M
Merve E.
30 Haziran 2026 16:26
Bizimki de öyle idi hiçbir sorun yok. Bebis becerilerini geliştiriyor. 9 aylık olduk 10-15 saniye ayakta durmaya başladı desteksiz
M
Merve E.
30 Haziran 2026 16:26
Siz desteklemeyin daha erken 10 aydan önce . Ama engelde olmayın bebişe

Ebru K.
30 Haziran 2026 18:43
Kızım sekiz buçuk aylık emekleme yok daha ben mi biryerlerde yalnıs yapıyorum kucağımda sürekli ondandır belkide her bebek emeklicek diye birşey de yok ama henüz emeklemiyor çok üzülüyorum böyle yazan anneleri görünce daha da üzülüyorum kendi adima
G
Gamze G.
30 Haziran 2026 19:55
Kızım sekiz buçuk aylık emekleme yok daha ben mi biryerlerde yalnıs yapıyorum kucağımda sürekli ondandır belkide her bebek emeklicek diye birşey de yok ama henüz emeklemiyor çok üzülüyorum böyle yazan anneleri görünce daha da üzülüyorum kendi adima
M
Merve E.
30 Haziran 2026 20:00
M
Merve E.
30 Haziran 2026 20:02
Benim bebeğimizde 7. Ayı dolacak emekleme yok dönme var sadece çünkü hep kucağımda kendisi öyle istiyor çünkü tummy time çok az birazcık bırakıyorum ağlıyor al beni diye bence normal çünkü o kaslarını çalıştırmıyor ki öğrensin daha yavaş gelişim gösteriyor hiçde üzülmüyorum açıkçası sebebini bilmiyoruz en azından bir rahatsızlığı yok sadece ayrılık kaygısı yaşıyorlar ayrılmak istemiyorlar varsın iki üç ay sonra emeklesinler erken emekleyince madalya takmıyorlar sıkmayın tatlı canınızı ❤️ arkadaşımın bebeği de bu ayda resmen emekleyerek koşuyordu şu an 12 aylık artık uzun uzun yürüyor 10. Dişi çıkıyor bizimkininde alt iki dişi yeni çıkıyor :)) yarışta değiller üzmeyelim kendimizi sağlıklarına bin şükür 🙏🏻

Emel C.
1 Temmuz 2026 12:34
Birsey olmaz benim bebegimde 7 aylikken oyleydi tutunup yuruyordu hatta 9 aylikkende desteksiz yürümeye başladı bir sıkıntı olmadi çok şükür
Yükleniyor...