7 Aylık Siz Nasıl Yapıyorsunuz Beslenmeyi
155 görüntüleme
E
Esma T.
4 Mart 2026 18:25
Ek gıda veriyorum aynı zamanda mama ve anne sütüyle besleniyor ama vermem gereken miktarı işte kaç öğün verdiğimi falan sürekli aklımda soru işareti kalıyo yapanlar bana örnek şekilde söyleyebilir mi işte uyandiginda kahvaltı sonrası süt ya da işte şu kadar mama veriyorum gibisinden şimdiden teşekkürler
M
Meliha T.
4 Mart 2026 19:57
Merhaba öncelikle emzirme işlemi yapıyoruz her öğünde daha sonrasında 1 saat sonra gibi ek gıdasını veriyorum biz 3 öğün yiyoruz tabi her defasında bitirmiyor öğünleri her bebeğin damak zevki farklıdır bebeğin iştahına göre hareket ediyorum her seferinde öğünleri hazırlıyorum o ne kadar isterse o kadar yiyor

Yeter A.
11 Mart 2026 00:59
Benım bebegim 7 aylık ılk uyandığında mama verıyrum sorna uyur 10 bazen 11 gıbı uyanır kahvaltı veryrm .her öğün arası genelde 2 saat koyuyrm.1.30 gıbı önce az mama teklif edyrm 30 cc ıcerse artırıp veryrm içmezse ara öğün sonra 3 gıbı mama genelde 150 içerdı ama ek gıda aldığından beri az ıxıyot bende mamayı az ama sık sık her öğündsn sonra teklif edyrm ne içtiyse. 6 gıbı de ne yemek yaptıysam sorna zaten mama artık uyuyana kadar. Günde 5 kere mama içermeye calsyrm .tamamen uyanma saatlerine göre zaten zamanla ıturutrsunz bebeğinize göre.
Yükleniyor...