7 Aylık Oturamıyor

116 görüntüleme
S

Sema Ç. Y.

18 Mart 2026 12:03
7 ay 7 günlük oldu ama hala desteksiz oturamıyor. Sürekli ayağa kalkmak istiyor. Emeklemeye de başlamadı normal mi?
H

Habibe A. Ö.

18 Mart 2026 12:06
Biz de 7 buçuk aylığız hala emeklemiyor, hatta bir kaç gün önceye kadar dönmüyordu bile, doktora sorduğumda dönmek istemiyor demişti

Dönmek ve emeklemek gelişim basamağı değil demişti

Oturma konusu da desteksiz oturuyor ama bazen dengesini kaybediyor illa ki yanında yokken oturarak bırakmıyorum çünkü düşüyor

Sizinki de bu şekilde mi desteksiz oturamıyor yoksa yanlarına herhangi bir şey koymadan mı
S

Sema Ç. Y.

18 Mart 2026 12:08
Habibe Aksu Özkan
Biz de 7 buçuk aylığız hala emeklemiyor, hatta bir kaç gün önceye kadar dönmüyordu bile, doktora sorduğumda dönmek istemiyor demişti

Dönmek ve emeklemek gelişim basamağı değil demişti

Oturma konusu da desteksiz oturuyor ama bazen dengesini kaybediyor illa ki yanında yokken oturarak bırakmıyorum çünkü düşüyor

Sizinki de bu şekilde mi desteksiz oturamıyor yoksa yanlarına herhangi bir şey koymadan mı
Merhaba 👋🏻

Yanlarına yastık vs koyarsam durabiliyor sadece. Onu oturttuğumda devriliyor öyle diyeyim
H

Habibe A. Ö.

18 Mart 2026 12:14
Sema Çiftçiel Yalkalk
Merhaba 👋🏻

Yanlarına yastık vs koyarsam durabiliyor sadece. Onu oturttuğumda devriliyor öyle diyeyim
Merhabalar 👋

Bence korkulacak bir durum yok daha küçükler

Mama sandalyesi, banyo oturapı gibi yerlerde daha çok zaman geçirirse bence daha çabuk alışır oturmaya
S

Sema Ç. Y.

18 Mart 2026 12:16
Habibe Aksu Özkan
Merhabalar 👋

Bence korkulacak bir durum yok daha küçükler

Mama sandalyesi, banyo oturapı gibi yerlerde daha çok zaman geçirirse bence daha çabuk alışır oturmaya
İnşaAllah 🤲🏻 Genel olarak çok hareketli belki de hareket etmek istemediğinden dolayı oturma eyleminden geri kalıyor 😂
B

Berfin Ö.

18 Mart 2026 12:20
7,5 ay hala oturamıyor emeklemiyor 😂
B

Berfin Ö.

18 Mart 2026 12:21
Dişi bile yok ahhahaha
E

Eda D.

18 Mart 2026 13:29
Benim kızımda prematüre 2 aylık tı başını tutamıyordu korkuttular ne oldu 3 aylıkken tuttu yok [3.ayda](3.ayda) dönemiyor dediler korkuttular [4.ayda](4.ayda) döndü yok 6 aylıkken fizik tedavi emeklemiyor diye bir sürü egzersiz verdi [7.ayda](7.ayda) emekledi [11.aya](11.aya) geldik yürüyemiyor diye strese soktular şükür [12.ayda](12.ayda) yürüdü stresten çocuğun nasıl büyüdüğünü anlayamadim süresi vardır annesi merak etme küçük daha Benim kızım 9 buçuk ayda ancak tam desteksiz oturdu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir